Om jobbet

Stockholm Hamnentreprenad AB är regionens ledande service- och underhållsföretag i och invid vatten. Vi är verksamma inom mekanik och stål, sjö, el, anläggning och event. Antalet anställda är ca 60 och omsättningen är ca 100 miljoner kronor. Stockholm Hamnentreprenad är ett dotterbolag till Peab Drift & Underhåll i Stockholm AB, som ingår i Peabkoncernen.

Vi arbetar från Nynäshamn i syd till Kapellskär i norr.

Vi söker nu en elektriker till ett omväxlande jobb i ett glatt gäng. Dina arbetsuppgifter är att bedriva installation, avhjälpande och förebyggande underhåll samt felsökning på elektriska anläggningar.

Din bakgrund
Du har godkänd el-utbildning och är en allmänt erfaren elektriker med några års yrkeserfarenhet. Om du har bakgrund ifrån industrin är det en merit.

Du kan schemaläsning. Tycker om att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Erfarenhet från kundrelationer är meriterande. Eftersom vi arbetar i nära kontakt med vår kund är det viktigt att du är positiv och har en god känsla för service. Du ser problemlösning som en utmaning och medverkar i förbättringsarbeten i nära samarbete med olika avdelningar samt utreder och inför nya funktioner.

Dina egenskaper
Som person är du självgående, har en utpräglad serviceanda och god kommunikationsförmåga. Du är van att ta ansvar och driva egna projekt, är noggrann och flexibel och är lätt att samarbeta med. Arbetet är väldigt varierande och du har goda möjligheter till vidareutveckling.

Stockholm Hamnentreprenad kan erbjuda dig en plats i en organisation som har fokus på medarbetarnas utvecklingsmöjligheter, miljö- och arbetsmiljöfrågor.

Vi har kontor och verkstäder i Frihamnen, Stockholm

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Mikael Eriksson, platschef, 0733-37 58 58,
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker
Kontakt

Ring Mikael Eriksson, platschef, 0733-37 58 58

Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.