Elektriker

Om jobbet

Denckert Installationer är ett väletablerat företag grundat 1972 med 35 anställda, som arbetar med service och entreprenader inom el-, tele, larm och datainstallationer i Stockholmsområdet. Vi växer nu och söker därför mer personal.

Alla tjänsterna avser heltid, anställning omgående.

Vi söker: Elektriker för service samt entreprenad

I arbetsuppgifterna ingår:
  • Installation och service av kraft och belysning / tele, data och larm.
  • Inköp av material samt planering av jobb.
  • Kundkontakt
Kompetenskrav för tjänsterna:
  • Minst 3 års erfarenhet inomområdet
  • Har B-körkort.
Vi erbjuder ett företag med lång erfarenhet och en god sammanhållning.

Som person vill vi att du är driven, engagerad, positiv, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har intresse av att etablera kontakt med andra människor och mån om kunderna du möter.

Mer information om vår verksamhet samt hur det är att jobba hos oss hittar du på vår hemsida: www.denckert.se och under fliken "jobba hos oss". Ansökningar skickas till Joakim Denckert på joakim@denckert.se. Ytterligare information eller frågor svaras av Joakim Denckert via mail eller telefon: 070-540 14 44.

Denckert Installationer, Sandsborgsvägen 52, 122 33 Enskede. Växel: 08- 33 57 57.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker
Kontakt

Mejla eller ring Joakim Denckert, 070-540 14 44

Publicerad

50 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

Denckert Installationer är ett familjeföretag som startades 1972 av Lennart Denckert. VD idag är Joakim Denckert.

Vi är 35 anställda och arbetar med el, tele, data och larm över hela Storstockholm, med kontoret i Enskede. Vi tillhandahåller ett brett utbud av produkter och tjänster inom områdena el-, tele-, data- och larminstallationer. För att säkerställa att de arbeten vi utför håller kvalité, arbetar vi endast med etablerade grossister och varumärken.

Vi anser det viktigt med god sammanhållning. Vi ser att nöjda, drivna medarbetare genererar i bättre jobb utförda, och gör därför allt vi kan för att utvecklas.Vi ser till att alltid hålla våra medarbetare uppdaterade med kunskap. Förutom ett dagligt kunskapsutbyte med kollegor håller vi internutbildningar inom förändringsarbete, kommunikation och förbättringsprocesser. Vi erbjuder även våra anställda fördjupande kurser och utbildningar inom de arbetsområden vi är verksamma i.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var