Electrolux söker servicetekniker

Uniflex · Bygg & Hantverk · 17 dec

Om jobbet

Jobbeskrivning

Uniflex söker för kunds räkning en servicetekniker för arbete med vitvaror samt ventilations- och värmepumpsanläggningar. Kunden är Electrolux Service, en av de största serviceaktörerna inom vitvaror. Behovet beräknas sträcka sig i minst några månader, men det kommer med största sannolikhet att förlängas. Du blir anställd hos Uniflex och uthyrd till kunden men för rätt person finns möjlighet till anställning hos Electrolux Service efter en tids inhyrning.

Electrolux Service fäster stor vikt vid personalens trivsel. I arbetsuppgifterna ingår service, underhåll, installation och besiktning av vitvaror, tvättstugesystem, ventilations- och värmepumpsanläggningar. Kundkontakt ingår i det dagliga arbetet. Kunden har lokaler i södra Stockholm men du utgår från hemmet. Arbetsområdet gäller främst södra Storstockholm.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har:
  • Teknisk gymnasieutbildning, gärna inom el
  • Några års erfarenhet från tekniskt arbete, gärna som servicetekniker
  • Teknikintresse och är duktig på problemlösning
  • Erfarenhet av kundkontakt
  • God datavana
Det är meriterande om du har erfarenhet som servicetekniker, bilmekaniker eller erfarenhet av VVS, el eller gått kurs i arbete med kyla eller heta arbeten.
Stor vikt fästs vid personliga egenskaper. Som person är du social, stresstålig och serviceinriktad. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är krav för denna tjänst.

Låter det som ett jobb för dig? Ansök med CV och personligt brev direkt eftersom vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt.
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.