Ekonomistudent till Sveriges Bilåtervinnares Riksförbund!

Academic Work · Ekonomi · löpande

Om jobbet

Är du en serviceinriktad ekonomistudent som är ute efter ett meriterande extrajobb vid sidan av dina studier? Är du även social, noggrann och flexibel? Då är den här tjänsten något för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för SBR's, Sveriges Bilåtervinnares Riksförbund Service AB, räkning två administratörer på deltid till deras kontor på Karlavägen i Stockholm. Läs gärna mer om företaget på deras hemsida: Sveriges Bilåtervinnares Riksförbund

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SBR önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer alltså vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SBR.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du att arbeta med allehanda administrativa arbetsuppgifter. Du kommer exempelvis ansvara för fakturering, ha hand om inkommande post och paket samt se över så att hemsidan är välfungerande och uppdaterad.

Du kommer till exempel att:
 • Besvara inkommande mail och telefonsamtal från medlemmar
 • Fakturering och kontering av inkommande fakturor
 • Administrera utbildningsportalen och maila ut nyhetsbrev
 • Bokning av hotellrum vid behov
Tjänsten passar dig som trivs att arbeta med administrativa arbetsuppgifter och som vill samla på dig meriterande erfarenheter inför framtiden. Vidare vill du arbeta i en flexibel roll och har ett stort intresse för service.

Vi söker dig som
 • Studerar ekonomiprogram på universitet eller högskola och har minst ett år kvar av din utbildning
 • Har goda kunskaper i Office-paketet, framförallt i Excel
 • Kan kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av, samt förståelse för, fakturering och kontering. Det är även meriterande om du har erfarenhet av serviceorienterat yrke eller administration.

Som person är du noggrann och strukturerad. Vidare är det viktigt att du är självgående i ditt arbete och du tar gärna egna initiativ. Du har även en god kommunikativ förmåga, gillar att lära dig nya saker och brinner för att alltid ge god service till kunder.

Övrig information
 • Start: Februari 2017
 • Omfattning: Deltid, 2-3 dagar i veckan 9.00-15.00
 • Placering: Karlavägen, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.