Ekonomiskt intresserad VD-assistent till försäkringsbolag

Om jobbet

Lockar det dig att arbeta på ett välkänt försäkringsbolag med några av branschens nöjdaste kunder? Ser du dig själv som en kvalitetsmedveten och initiativtagande person? Vi söker för kunds räkning en VD-assistent som kommer att stötta Vice VD löpande i diverse administrativa uppgifter. Rollen passar dig som arbetar bra självständigt och bidrar till god stämning på arbetsplatsen. Ta chansen att söka jobbet redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en VD-assistent på heltid till ett av Stockholms största försäkringsbolag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden. Uppdraget gäller fram till 31/3-2017.

Arbetsuppgifter

Som VD-assistent kommer du arbeta med löpande assistentuppgifter till vice VD.

Du kommer till exempel att:
 • Göra utskick och sammanställa material till styrelse och utskott
 • Använda Microsoft Office kontinuerligt
 • Delta och ta noteringar vid möten
 • Assistera fakturahantering och bokföring
Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet av en assisterande roll men vill utvecklas ytterligare inom försäkringsbranschen. Företaget har några av branschens nöjdaste kunder. Detta genom en stark inriktning på service, en öppen, skön och målfokuserad företagskultur med engagerade chefer som ser personalens styrkor och utvecklingspotential.

Vi söker dig som

Vi söker dig som...
 • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis inom ekonomi
 • Har tidigare erfarenhet av assistentuppgifter
 • Har goda kunskaper i Microsoft Office
Det är vidare meriterande om du har kunskap om fakturahantering och bokföring från tidigare arbeten eller studier.

Som person är du duktig på att arbeta självständigt samtidigt som du har en stor samarbetsförmåga och fungerar bra i team. Du bidrar till en god stämning på arbetsplatsen och har ett professionellt och kvalitetsmedvetet förhållningssätt till dina arbetsuppgifter.

Övrig information
 • Start: 3/10-2016
 • Omfattning: Heltid fram till 31/3-2017
 • Placering: Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.