Ekonomichef till bolag i tillväxt

Tunga Lyft AB · Ekonomi · 3 jan

Om jobbet

Är du en redovisningsekonom med controllingbakgrund, som är redo för nästa steg i karriären? Vill du vara med på en förändringsresa på ett innovativt bolag med höga ambitioner? Här har du chansen!

Tunga Lyft AB är experter på lyft - de lyfter allt från kassaskåp till broar och hus. De specialanpassar sina lösningar för respektive kund och man anpassar varje affär efter alla delar av sina tjänster så som; lyft, montage, transport, lansering, konsultation, konstruktion, projektering och lyftledning. Tunga Lyft AB är helägt av investmentbolaget Storskogen Group. De sitter idag i Spånga, men kommer under våren 2017 att flytta till nya moderna lokaler i Veddesta.

Om rollen

Som ekonomichef på Tunga Lyft sitter du i ledningsgruppen och rapporterar till VD:n samt är delaktig på styrelsemöten. Du förväntas ha översikt över bolagets ekonomiska styrning samt ha det yttersta ansvaret att säkerställa bolagets redovisning och ekonomiprocesser. Rollen är ny, så för den som gillar att vara med och forma och sätta nya ramar så finns stora chanser till det. I rollen ingår personalansvar för en ekonomiassistent.

Vem är du?

Vi förutsätter att du är civilekonom eller motsvarande. Vi tror att du har minst 5 år relevant erfarenhet från redovisning och controlling. Du förstår principerna kring bolagets ekonomi och är van att jobba med helheten inom redovisning; däribland kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, månads- och årsbokslut, moms- och skattedeklarationer, årsredovisningar, rapportering och budget.

Det är ett krav att du har erfarenhet kring tjänsteförsäljning. Du bör också ha mycket goda kunskaper i Excel och vara van att jobba i olika ekonomisystem.

Som person är du prestigelös, anpassningsbar och självgående. Du är en ansvarfull person som är van att driva dina egna frågor. Vidare är det av stor vikt att du är socialt utåtriktad, kommunikativ och gillar att ha kul på jobbet.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Tunga Lyft med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Schramm på 070-775 95 40. Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 3:e januari 2017. Urval kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Om Tunga Lyft AB

Tunga Lyft AB är experter på lyft med specialanpassade lösningar för respektive kund. Bolaget startade i mitten av 1940-talet under namnet Grävningsbolaget. I november 2006 bildades Tunga Lyft i Sverige AB som ett fristående bolag, specialiserat på tunggodshantering och komplicerade lyft. 2015 köps Tunga Lyft upp av investmentbolaget Storskogen Group, med en omsättning på 1,5 miljarder SEK. Idag finns bolaget med depåer i Stockholm, Göteborg, Luleå och Malmö.

För mer info om Tunga Lyft, gå in på www.tungalyft.se
Jobbfakta
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 jan

Om företaget