Ekonomiassistenter till konsultuppdrag

Poolia Ekonomi · Ekonomi · Sista dagen!

Om jobbet

Vill du snabbt bygga ett starkt CV och lära dig mycket under en kort period? Vill du få möjligheten att arbete på olika typer av bolag och branscher? Är du flexibel gällande resväg och arbetsuppgifter? Då kan en roll som konsult passa dig utmärkt!

Poolia Ekonomi letar nu efter ett flertal ekonomiassistenter för anställning hos oss på Poolia. Vi letar efter dig som vill arbeta som konsult och under kort tid vill lära dig mycket.

Som konsult kommer du att vara anställd hos Poolia Ekonomi, men kommer att utföra ditt arbete ute hos våra kunder.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som konsult och ekonomiassistent kan du komma att få arbeta med en mängd olika arbetsuppgifter ute hos våra kunder. Du kan exempelvis komma att få arbeta med:
  • Leverantörsreskontra
  • Kundreskontra
  • Avstämningar
  • Löpande bokföring
  • Fakturering
Eftersom du kommer att arbeta som konsult kan du även komma att få arbeta med en mängd andra arbetsuppgifter beroende på kundens behov.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som vill arbeta som konsult. Det är viktigt att du har möjlighet att arbeta och ta uppdrag över hela Stockholmsregionen. Det är också viktigt att du kan tänka dig att arbeta med olika typer av arbetsuppgifter. Både högt och lågt.

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent och har arbetat med både kund- och leverantörsreskontra.

Du behöver någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi och ha god systemvana. Erfarenhet från stora affärssystem som SAP, Agresso eller Visma är mycket meriterande. Goda Excelkunskaper är också ett krav.

För att passa in i rollen som konsult behöver du även goda engelskakunskaper då detta ofta är ett krav från våra kunder.

Det allra viktigaste för att passa in i konsultrollen är dock din personlighet. Du behöver vara flexibel och villig att arbeta på varierande uppdrag, både geografiskt och när det kommer till arbetsuppgifter. Våra kunder söker personer som snabbt kan sätta sig in i sin nya roll och hjälpa till att täcka deras behov.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.