Ekonomiassistenter till framtida uppdrag

TNG Group AB · Ekonomi · 17 dec

Om jobbet

För framtida uppdrag söker vi på TNG ekonomiassistenter med blandad erfarenhet till Stockholm.

TNG söker ekonomiassistenter med blandad erfarenhet för framtida uppdrag. Våra kunder återfinns inom en mängd olika branscher och därmed söker vi personer med varierande bakgrunder och intressen för dessa kommande tjänster. Våra kunder ställer olika krav beroende på de aktuella tjänsterna ifråga, och vi vill därför gärna komma i kontakt med både dig som är nyexaminerad ekonom, samt med dig som har många års erfarenhet inom yrket.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta på spännande företag i roller som antingen har ett smalare eller ett bredare omfång inom ekonomi. Du kommer att arbeta ute hos vår kund under hela perioden. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss.

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kan komma att innefatta:
  • Inbetalningar och/eller utbetalningar
  • Fakturering (manuell eller via system)
  • Reseräkningar
  • Konkursbevakning
  • Avstämningar
  • Rapportering
  • Krav- och inkassohantering
  • Påminnelsehantering
  • Löpande bokföring
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Våra uppdrag kan skilja sig utifrån hur långt det är, omfattning (hel- eller deltid), specifika arbetsuppgifter och om man i rollen har ett smalt eller brett ansvar på ekonomiavdelningen -var därför noga med att specificera i din ansökan vad som intresserar dig i ditt framtida jobb!

VEM ÄR DU?

Eftersom våra kunder efterfrågar olika nivåer av kompetens ser vi gärna ansökningar både från dig med lång erfarenhet av arbete inom leverantörskontra, men även från dig med gymnasiekompetens eller genomförda högskolestudier och/eller andra relevanta eftergymnasiala utbildningar.

Färdigheter som är viktiga som ekonomiassisten brukar var noggrannhet samt förmåga till god struktur och ett effektivt arbetssätt. Det är även en fördel att ha god vana av IT/datorsystem, samt att du behärskar engelska i både tal och skrift.

Är du redo för nya utmaningar? Välkommen in med din ansökan!

INTRESSERAD?

Vi arbetar både med uppdrag inom rekrytering och inom bemanning. Vår rekryteringsverksamhet innebär att du får en anställning hos våra uppdragsgivare, och i vår bemanningsverksamhet är du anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänster som ekonomiassistent, ansök snarast! Vi går löpande igenom inkomna ansökningar för försöka matcha dig med något av våra uppdrag. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.