Ekonomiassistenter sökes inför kommande uppdrag!

StudentConsulting · Ekonomi · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Nu söker vi dig som har studerat ekonomi och har ett brinnande intresse för området. Du får gärna vara i början av din karriär eller ha några års erfarenhet från en roll som ekonomiassistent.
StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings och bemanningsföretag som är specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sitter på kontakterna med några av Sveriges största och mest spännande bolag men även mindre och mer nischade företag inom många olika branscher.

Exempel på arbetsuppgifter kan bland annat innefatta:
  • Lättare bokföring
  • Leverantörsreskontra/Kundreskontra
  • Reseräkningar
  • Betalningshantering av kassa/bankkonto transaktioner
  • Utredning av olösta inkommande eller returnerade betalningar
  • Daglig hantering av betalnings och bokföringsflöden
  • Avstämningsarbete vid månads och kvartals bokslut
  • Administration av bankbehörigheter
  • Förbättringsarbete och utveckling av arbetsrutiner och processer
Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar ute hos någon av våra kunder på deras kontor i Stockholm. Tjänsterna kommer med fördel vara på heltid.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har läst en akademisk utbildning inom ekonomi och är i början av din karriär. Du har tidigare någon erfarenhet av arbete som ekonomiassistent, t.ex. via sommarjobb eller extraarbete vid sidan av dina studier. Du har förståelse och kunskap inom bokföringsprinciper samt för betalnings och bokföringsflöden. Vidare är du van att ha kundkontakt både internt och externt. Du har goda kunskaper inom Officepaketet, specifikt Excel. Du har även kunskap i något ekonomisystem. God förståelse för engelska. Som person har du lätt för att lära och sätta dig in i nya uppgifter, du är proaktiv och har god förståelse för att se samband i bokföringsavstämningar och i utredningsarbete av betalningar (analytisk förmåga). Vidare är du noggrann, fokuserad och effektiv samt van att leverera utifrån fasta tidsfrister. Du är även driven, flexibel och ser möjligheter till förbättringar. Låter det här som något för dig? Ansök då omgående!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!