Ekonomiassistent till växande företag i Kista

Academic Work · Ekonomi · 14 jan

Om jobbet

Är du i början av din karriär inom ekonomi och vill utvecklas i en roll på ett expanderande företag? Vår kund söker just nu en ekonomiassistent till en bred roll på deras huvudkontor i Kista. Låter det som något för dig? Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Brightstars räkning en ekonomiassistent till huvudkontoret i Kista. Företaget expanderar med full fart och behöver därför tillökning på sin ekonomiavdelning.
Avdelningen består av ett team på tio personer, och nu söker de en öppen och serviceinriktad kollega som kan stötta upp avdelningens dagliga arbete.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Brightstars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Brightstar.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du huvudsakligen arbeta med bokföring, leverantörsreskontra och fakturahantering. Rollen på Brightstar innebär vidare ett brett ansvar med varierade arbetsuppgifter både högt och lågt där ingen dag är den andra lik.

Du kommer till exempel att:
 • Registrera inkommande leverantörsfakturor och kundbetalningar
 • Göra kontoavstämningar och kontrollera transaktioner
 • I mån av tid stötta andra kollegor med övriga uppgifter på ekonomiavdelningen
Tjänsten passar dig som är färdig gymnasieekonom och har en positiv inställning till nya utmaningar.

Vi söker dig som
 • Har en förståelse för ekonomiområdet som du förvärvat antingen genom studier på KY-utbildning eller gymnasiet alternativt från arbetslivet
 • Har 0-2 års erfarenhet av liknande arbete inom ekonomi
 • Har goda kunskaper i engelska och svenska då företaget är internationellt och kräver att man kan kommunicera i både tal och skrift på båda språken
Som person är du serviceinriktad, kreativ och noggrann. Du är prestigelös och tycker om att arbeta högt och lågt med varierade arbetsuppgifter. Vidare ser vi att rätt kandidat för tjänsten är en social och strukturerad person som trivs i ett företag med högt tempo.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6-12 månader med mycket god chans till förlängning
 • Placering: Kistagången 12
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 jan

Om företaget

Brightstar är världens största distributör inom trådlös kommunikation och den ledande inom innovation och kundanpassade produkter och tjänster för telekombranschen. De strävar efter att vara den bästa partnern för mobilbranschens leverantörer, operatörer och återförsäljare. Brightstar sysselsätter över 1200 personer i regionen EMEA, med verksamhet i Baltikum, Danmark, Finland, Norge, Spanien, Sverige, Storbritannien, Turkiet och Sydafrika. De ansvarar för försäljningen i Norden där de är 200 anställda och omsätter 5 miljarder kronor till 1000 aktiva kunder. Huvudkontoret ligger i Kista med dotterbolag i Norge, Danmark och Finland.