Ekonomiassistent till välkänt telekombolag

Academic Work · Ekonomi · 28 jan

Om jobbet

Har du tidigare arbetat i en supportfunktion inom ekonomi och söker ett långsiktigt stimulerande arbete på ett väletablerat företag? Har du dessutom goda kunskaper inom leverantörsreskontra eller SAP och har en god problemlösande förmåga? Då kan detta vara tjänsten för dig, välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en ny medarbetare till deras finansavdelning. Rollen är delad där du kommer att tillhöra två olika avdelningar inom ekonomifunktionen där du kommer att fungera som en länk mellan dessa. Företaget är beläget i helt nya lokaler i Solna, Mall Of Scandinavia, och är i en förändringsfas. Tjänsten passar dig som vill vara med på resan.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden.

Arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra företagets avdelning som tillhandahåller global support inom ekonomi, inköp och SAP till internt anställda och företagets kunder. Du kommer vara en del av ett team med höga ambitioner gällande service i världsklass, varav du kommer att vara en av dessa viktiga nyckelspelare.

Du kommer till exempel att:
 • Ge förstklassig support till internt anställda i SAP
 • Analysera grundorsaker för inkommande supportärenden
 • Vara med och utveckla interna processer
Vi söker dig som

Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och kunskaper inom leverantörsreskontra. Vi ser med fördel att du har en utbildning inom ekonomi, dock ej krav på eftergymnasial examen.

Efterfrågade specifika kompetenser:
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra
 • Flytande kunskaper i svenska och engelska
 • Erfarenhet från inköpssystemet SAP SRM, IBX alt. har jobbat mycket med leverantörsreskontra tidigare
Eftersom gruppen även supporterar till nordiska länder, där bland Finland, är det mycket meriterande om du som söker behärskar det finska språket.

Som person är du serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Vidare tror vi att du har ett brinnande intresse för problemlösning, är organiserad samt strukturerad i ditt arbetssätt samt är van vid att arbeta självständigt. För att lyckas i rollen tror vi också att du är engagerad, driven och resultatfokuserad.

Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, 6 månader initialt men uppdraget är tänkt att pågå tillsvidare
 • Arbetstider: Kontorstider
 • Placering: Solna
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.