Ekonomiassistent till Synch

Academic Work · Ekonomi · 21 dec

Om jobbet

Är du i slutskedet på dina ekonomistudier och på jakt efter ett givande extrajobb? Är du noggrann och tar stort ansvar över dina arbetsuppgifter kan detta vara jobbet för dig! Sök det redan idag då startdatum är omgående och vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Synchs räkning en ekonomiassistent. Ekonomifunktionen i denna innovativa advokatbyrå behöver uppbackning fram till och med årsskiftet. I inspirerande lokaler i centrala Stockholm finns här möjlighet för dig med driv att ta ett första steg in i din ekonomikarriär.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Synchs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Synch. Uppdraget har start omgående och sträcker sig inledningsvis fram till och med årsskiftet. Företagets intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du främst att arbeta med företagets fakturering. Varje månad startar med två veckor av intensivt jobb med verksamhetens fakturor och här kommer du att spela en viktig roll i att stötta upp och se till att fakturahanteringen sköts smidigt, effektivt och på ett korrekt sätt. Resterande veckor kommer arbetsuppgifterna att variera beroende på vart din insats gör mest skillnad. Du kommer att få inblick i alla vanligt förekommande administrativa arbetsuppgifter i en ekonomifunktion.

Tjänsten passar dig som har en förståelse för ekonomiska flöden och ser hur din del i kedjan bidrar till helheten. Du vill utvecklas inom ekonomi och jobba i ett roligt team med hög trivsel på arbetsplatsen.

Vi söker dig som
  • Är i slutskedet på dina ekonomistudier, förslagsvis tar du examen till sommaren 2017
  • Kan jobba 2 dagar i veckan
  • Har goda kunskaper i Office paketet
Det är meriterande om du har ett intresse för teknikbolag.

Som person är du driven och tar dig för arbetsuppgifter som du ser behöver göras. Du är mycket noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och sätter stort värde på och stolthet i att ditt slutresultat är korrekt. För att passa in i denna växande byrå är du social och framåt och gillar att vara med och påverka och bidra till en större helhet. Du är nytänkande och uppskattar andan i ett nystartat företag.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: 2 dagar i veckan som schemaläggs i dialog med närmsta chef
  • Placering: Birger Jarlsgatan, centrala Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Synch är en affärsorienterad advokatbyrå med innovation och teknologi närmast hjärtat. Byrån är övertygade om att jurister och juridiska tjänster alltid måste vara i synk med affären. De tillhandahåller paketerade lösningar och använder teknologi på bästa möjliga sätt för att på så sätt kunna arbeta närmare sina klienter.