Ekonomiassistent till spännande konsultuppdrag!

Poolia Ekonomi AB · Ekonomi · 18 dec

Om jobbet

Har du erfarenhet från en roll som ekonomiassistent? Då kan det här vara uppdraget för dig!

Poolia söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent för ett konsultuppdrag med tänkt start relativt omgående. Rollen passar dig som på kort tid vill få en bred erfarenhet från olika branscher och företag. Kanske är du i början av din karriär eller mer erfaren som vill få möjlighet till nya utmaningar. Då kan konsultrollen på Poolia vara något för dig!

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kan du komma i kontakt med varierande arbetsuppgifter. Exempel på dessa kan vara:
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Fakturering
  • Avstämningar
Utbildning/erfarenhet

Vi söker i första hand dig som har någon tidigare erfarenhet av en liknande roll med ovanstående arbetsuppgifter.
Vi ser även gärna att du har någon eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Är du dessutom van att arbeta i flera olika affärssystem så är det ett plus. Även goda engelskakunskaper är meriterande.

Som person tror vi att du är noggrann och har ett intresse för siffror. Det är också viktigt att du snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter samt nya grupper.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som med sitt engagemang agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill givetvis att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet trevliga och sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.