Ekonomiassistent till spännande bolag

Poolia Ekonomi · Ekonomi · 26 dec

Om jobbet

Har du något års erfarenhet från en roll som ekonomiassistent? Då kan du vara den vi söker!

Poolia Ekonomi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent för konsultuppdrag. Uppdraget är tänkt att starta omgående och väntas löpa i cirka sex månader. För rätt person finns även möjlighet till anställning hos kunden. Du kommer att arbeta i trevliga lokaler centralt på Södermalm i Stockholm.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer fokus att ligga på leverantörsreskontra. Du kommer att arbeta med hela flödet inom leverantörsreskontra, men kan även komma att få arbeta med andra arbetsuppgifter som kan förekomma på en ekonomiavdelning, som exempelvis:
  • Kundreskontra
  • Fakturering
  • Avstämningar
Utbildning/erfarenhet

Vi söker i första hand dig som har någon tidigare erfarenhet av en liknande roll. Vi ser även gärna att du har någon form av ekonomisk utbildning. Är du dessutom van att arbeta i flera olika affärssystem för ekonomi, så är det ett plus. Även goda engelskakunskaper är meriterande.

Det viktiga för att arbeta i en roll som konsult är dock din personlighet. Vi söker därför dig som är ambitiös och vill utvecklas. Du är dessutom noggrann och intresserad av att arbeta med siffror. Vidare är du social och duktig på att snabbt komma in och hitta din plats i en ny grupp.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller ekonomiassistent- inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.