Ekonomiassistent till SATS

Om jobbet

Till SATS söker vi nu en ekonomiassistent. Detta är ett konsultuppdrag via EQonomy/Wise Professionals på heltid med start omgående. Uppdraget pågår i ca 6 månader med möjlighet till fast anställning därefter.

Ditt uppdrag

Vi söker en noggrann och prestigelös Ekonomiassistent till SATS ELIXIA´s Shared Service Center team med ansvar för löpande bokföring av våra nordiska träningscenter. Vi söker dig som har en administrativ ådra, är ansvarstagande och effektiv men samtidigt en glädjespridare.

Du blir en del av en avdelning i en ung miljö med entusiastiska och duktiga kollegor. Shared Service Center ansvarar för bokföringen av koncernens samtliga träningscenter i Sverige, Norge och Finland. Vid avdelningen arbetar ca 25 personer.

Exempel på andra arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är:
  • Ansvar för löpande bokföring av kort-, kontant- och friskvårdsinbetalningar.
  • Kontaktperson gentemot nordisk centerpersonal och kundservice
  • Behjälplig vid månads- och årsbokslut
  • Avstämningar av transaktionsintensiva balanskonton, mestadels via externt avstämningsprogram
  • Omsättningsrapportering
  • Behjälplig vid revisionsförberedelser
  • Bidra till en effektiv dialog och vidareutveckling av rutiner för center och servicekontor
  • Projektarbete vid behov
SATS har fina kontor i Sundbyberg utanför Stockholm och arbetar i affärssystemet Agresso.

Din bakgrund

Vi söker dig som har ca 1-2 års erfarenhet inom löpande redovisning och då framförallt kund- och leverantörsreskontra. Vidare är det en fördel om du tidigare har arbetat i servicebranschen med tex kassaredovisning. Det är mycket meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du glad och positiv och trivs med ett högt tempo samt många kontaktytor internt. Du är kommunikativ, driven och serviceminded. I ditt arbete är du dessutom mycket noggrann, effektiv och strukturerad.

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Camilla Lundberg (camilla.lundberg@eqonomy.se) och konsultchef Maria Hansson (maria.hansson@eqonomy.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Jobbfakta
Ort
Sundbyberg
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget