Ekonomiassistent till Märsta!

Adecco Sweden AB · Ekonomi · 31 okt

Om jobbet

Är du en glad och serviceinriktad person med god erfarenhet av fakturering och kundreskontra? Då har vi på Adecco uppdraget för dig!

I rollen som Ekonomiassistent kommer du att ansvara för att framställa rapporter till berörande enhet och ansvarsperson inom företaget. Vidare ska du proaktivt arbete med att utveckla processer och arbetsrutiner inom ditt ansvarsområde för att effektivisera arbetet. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av:
  • Kundkontakt via telefon och mail
  • Fakturering av tjänster med underlag utifrån företagets verksamhet
  • Hantering och avstämning gentemot kundreskontra
Om Dig
Vi ser att du har en utbildning inom ekonomi eller dylik och har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent eller liknande.

För att lyckas i rollen som Ekonomiassistent ska du vara noggrann samt analytisk. Vi ser att du är en självgående person som har en förmåga att strukturera upp ditt arbete effektivt. Då du kommer ha kundkontakt bör du vara kommunikativ med hög social kompetens.
Vi ser att du som ansöker till tjänsten trivs i att arbeta under press och har en hög stresstolerans.

Vidare ser vi att du har:
  • Grundläggande kunskaper inom redovisning samt bokföring
  • Goda kunskaper i Microsoft Office paketet(Excel)
Meriterande om du har kunskaper inom redovisningsregler och andra regelverk inom ekonomiområdet.

Vi lägger stor vikt vid personlig tillämplighet.

Om anställningen
Denna tjänst är en direkt rekrytering till kund. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Zebiba Said via zebiba.said@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Sigtuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.