Ekonomiassistent till Loomis

Loomis Sverige AB · Ekonomi · 22 dec

Om jobbet

Söker du nytt jobb som ekonomiassistent? Till Loomis söker vi nu en ekonomiassistent inom leverantöreskontra.

Vi söker en driven och erfaren ekonom inom leverantörsreskontra som trivs i högt tempo och vill vara en del av ett spännande företag i Stockholm. Intresserad? Sök idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta med stora delar av leverantörsreskontra. Vi söker dig som är tillgänglig omgående och har ett stort intresse för ekonomi. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av våra förmåner när du blir konsult hos oss.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer i denna roll ha ett övergripande ansvar för leverantörsreskontrafunktionen. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
  • Scanning- och verifiering av leverantörsfakturor
  • Attesthantering
  • Leverantörsbetalningar
  • Avstämningar
  • Rapportering
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten beräknas starta omgående och pågå 3-4 månader. Loomis har sina lokaler i Solna och tjänsten är på heltid.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet av leverantörsreskontra. Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och det krävs därför att du är flexibel, stresstålig och trivs med högt tempo. Du ska vara självgående men samtidigt förstå värdet av samarbete och teamkänsla. Det krävs att du har förmågan att hugga i där det behövs. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Kontakt

Ring Helena Björk, 0709-513569

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.