Ekonomiassistent till internationella Skysparc!

Academic Work · Ekonomi · 12 dec

Om jobbet

Studerar du ekonomi med inriktning mot redovisning och vill ha ett meriterande extrajobb vid sidan av dina studier? Är du noggrann, snabblärd och gillar att ta eget ansvar? Just nu söker vi en ekonomiassistent till Skysparc ett FinTechbolag som arbetar med ledande centralbanker, kapitalförvaltare och finansavdelningar inom större företag ! Sök tjänsten redan idag då behovet är omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en ekonomiassistent till Skysparc!
SkySparc är ett snabbväxande företag inom FinTech med kontor på Birger Jarlsgatan. De arbetar med ledande centralbanker, kapitalförvaltare och finansavdelningar inom större företag. SkySparc är vidare experter på treasury- och portföljsystemet Wallstreet Suite samt deras egen produkt OmniFi.

Som medarbetare hos Skysparc kommer du till ett ungt bolag som kännetecknas av en positiv inställning, frihet under ansvar och där man har roligt tillsammans. I rollen som ekonomiassistent kommer du att avlasta deras ekonomichef ca 2 dagar/vecka där ni tillsammans lägger upp ett schema för hur du ska arbeta. I samband med din start kommer du även få en introduktion och bli upplärd av ekonomichefen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Skysparc.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du primärt att arbeta med samtliga delar inom leverantörsreskontran vilket innebär allt ifrån att ta emot en faktura till att betala och bokföra den i Visma som är deras affärssystem. Du kommer vidare att avlasta i arbetet med att scanna in olika verifikationer efter att ekonomichefen sammanställt allt underlag.

Ytterligare exempel på uppgifter som du efter hand kommer att få stötta upp i är:
  • Skapa fakturor.
  • Fylla i frånvaro för medarbetarna och boka löner.
  • Ha kontakt med skatteverket i frågor där ni behöver rådgivning.
Tjänsten passar dig som är snabblärd och har ett stort intresse för redovisning där du ser detta som en möjlighet för dig att skapa relevant erfarenhet inför framtiden.

Vi söker dig som

Vi söker dig som studerar ekonomi med inriktning mot redovisning och har genomgått ca halva din utbildning. För att på ett snabbt sätt kunna ta till dig denna roll har du läst kurser inom redovisning och har därmed en grundläggande förståelse för området. Det är vidare mycket meriterande om du redan har tidigare arbetslivserfarenhet från en liknande tjänst.

Krav:

* Mycket goda kunskaper i engelska

Som person är du ambitiös, har en positiv inställning och kan på ett effektivt sätt strukturera upp din dag för att hinna nå uppsatta mål. Du förstår vikten av att ekonomiarbetet blir rätt och du är därför noggrann och vågar samtidigt fråga om hjälp i situationer där det behövs. Är du dessutom en ansvarstagande lagspelare som trivs i en miljö med högt i tak tror vi att du passar perfekt hos vår kund!

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid 2 dagar/vecka samt extra vid jul och sommar. Arbetstider mellan 8-17
  • Placering: Stockholm
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.