Ekonomiassistent till Folkuniversitetet

Academic Work · Ekonomi · 26 dec

Om jobbet

Har du nyligen avslutat dina universitetsstudier eller jobbat något år som ekonomiassistent? Folkuniversitetet erbjuder långsiktighet och en fortsatt utveckling på dina ekonomiska färdigheter!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Folkuniversitetets räkning en ekonomiassistent på heltid till deras kontor i centrala Stockholm. Tjänsten erbjuder en varierande roll där du får ta stort ansvar och det finns goda möjligheter att utvecklas. Folkuniversitetet tillhandahåller även utbildningar, vilket du har goda möjligheter att få ta del av. Vidare är det en mycket trivsam arbetsplats och positiva kollegor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Folkuniversitetets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Folkuniversitetet.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du att ingå i ett team tillsammans med sex kollegor. Du kommer främst att arbeta med löpande bokföring där ditt ansvarsområde ligger inom in- och utbetalningar till bank. I arbetsuppgifterna ingår även kontokort- och utläggsredovisningar, reseräkningar, kassaredovisningar, avstämningar, periodiseringar samt bokföring och avstämning av inbetalningar via deras deltagarsystem Workbuster. Vid behov kan du även komma att få vara behjälplig med andra vanligt förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning.

Vi söker dig som
  • Har en slutförd gymnasieexamen, ekonomiprogrammet, och har tagit kurser eller slutfört ett ekonomiskt program på högskole-/universitetsnivå.
  • Har minst ett års erfarenhet som ekonomiassistent med liknande arbetsuppgifter
  • Har grundläggande kunskaper i Excel samt goda systemkunskaper
Som person är du noggrann och engagerad i ditt arbete med en positiv och utåtriktad attityd. Vi ser även att du är självgående och har en erfarenhet som gör att du känner dig trygg med dessa arbetsuppgifter. För att trivas i rollen har du lätt för att prioritera om i ditt arbete samt att du är prestigelös vilket gör att du gärna hjälper till där det behövs.
För att snabbt komma in i din roll är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i ekonomisystemet Visma.

Övrig information
  • Start: oktober
  • Omfattning: Heltid 38,75h/v
  • Placering: Folkuniversitetet, Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

55 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Folkuniversitetet är ett studieförbund som verkar i nära anknytning till universitet, är fristående i förhållande till politiska, religiösa och fackliga rörelser. Folkuniversitetets uppgift är att arbeta med folkbildning och vuxenutbildning. En viktig angelägenhet för Folkuniversitetet är att utveckla nya former och metoder inom utbildning samt att verka för en ökad internationalisering av studiearbetet.
Folkuniversitetet består av fem stiftelser i fem universitetsorter över landet. Stockholmsstiftelsen (Öst) ansvarar för verksamheten i Stockholm, Södermanland, Östergötland och Jönköpings län samt Gotland. Koncernen Folkuniversitetet Öst omsätter ca 375 Mkr och medelantalet anställda är ca 370 personer.

Academic Work Fotbollslandslaget - 1# The Office

Dagens talanger är framtidens stjärnor, både på jobbet och på fotbollsplanen. Här tränar U20-landslaget inför VM. På vårt kontor.