Ekonomiassistent till Aviator i Arlandastad

Academic Work · Ekonomi · 22 jan

Om jobbet

Har du intresse för resebranschen och ekonomi? Har du dessutom erfarenhet av att jobba med leverantörsreskontra och enkelt kan ta dig till Arlandastad med bil? Vi planerar att tillsätta tjänsten omgående och rekommenderar dig därför att vara snabb in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Aviators räkning en ekonomiassistent som vill jobba på företagets Shared Service Center.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Aviators önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Aviator.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du arbeta med att avlasta övriga redovisningsekonomer med leverantörsreskontran. Du kommer att arbeta självständigt med leverantörsreskontran för flera av Aviators bolag, men initialt finns möjlighet till stöttning.

Du kommer till exempel att:
 • Skicka ut påminnelser/inkasso
 • Registrera betalningar
 • Arbeta med scanning, uppkontering och preregistrering
 • I mån av tid stötta andra kollegor med övriga uppgifter på ekonomiavdelningen
Tjänsten passar dig som har en positiv inställning till nya utmaningar och vill skaffa dig mer erfarenhet inom området.

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av självständigt arbete inom leverantörsreskontra
 • Har en förståelse för ekonomiområdet som du förvärvat antingen genom studier på KY-utbildning, gymnasiet eller universitetet, alternativt från arbetslivet
 • Har goda kunskaper i engelska och svenska då företaget är internationellt och kräver att man kan kommunicera i både tal och skrift på båda språken
 • Har goda datorkunskaper
 • Har lätt att ta dig till Arlandastad med bil, detta då Aviators lokaler är svåra att nå kommunalt
Det är meriterande om du tidigare jobbat i ett ERP system. Detta är dock inget krav.

Som person är du inte rädd för att ta initiativ och kavla upp ärmarna. Vi söker dig som har en positiv inställning till att arbeta och trivs i en miljö där du ständigt utmanas. Vidare ser vi att du är noggrann, strukturerad och ansvarstagande.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid 3-6 månader beroende på Aviators behov
 • Placering: Arlandastad, Generatorgatan 11. Då Aviators lokaler är svåra att nå kommunalt är det att föredra att du har bil
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Sigtuna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 jan

Om företaget

Aviator är leverantör av flygtjänster och jobbar med att ta hand om passagerarna och utrustningen på flygplatser. Företaget grundades 2010 och finns idag på 22 flygplatser runt om i Europa, visionen är dock att bli störst i världen på sitt område. För att nå sitt vision lever de efter en stark företagskultur där värdeorden är; Respect, Flexibility, Passion, Costumer focus och Responsibility.