Ekonomiassistent till Actia Nordic

Academic Work · Ekonomi · 21 dec

Om jobbet

Har du en ekonomiutbildning och har ett stort intresse för siffror? Har du tidigare arbetat i en ekonomifunktion och vill utvecklas ytterligare inom området? Högteknologiska Actia Nordic söker en orädd medarbetare till deras ekonomiteam i Sollentuna. Start för tjänsten är v. 44 så skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Actia Nordic`s räkning en ekonomiassistent på tre månader. Företaget ligger helt rätt i tid och utvecklas både hård- och mjukvara för såväl lätta som tyngre fordon. Till deras verksamhet i Sollentuna söker de efter en ekonomiassistent som kommer att ansvara för arbetet kring leverantörs- och kundreskontra. I deras lokaler i Sollentuna sitter cirka 15 medarbetare. Förutom ekonomifunktion finns även en mindre produktion, eftermarknad och VD. Hos ekonomifunktionen kommer du att arbeta i ett kompetent och glatt gäng som kommer att hjälpa dig att komma in i din nya roll på bästa sätt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Actias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Actia.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du att leda ekonomifunktionens arbete kring leverantörsreskontra från registrering till betalning samt kundreskontra från fakturering till inbetalning till kund. Företaget ser även att du skapar nya rutiner och kommer med förbättringsförslag kring hur Actia kan optimera arbetet med deras fakturor.

I din roll kommer du också att hjälpa till vid månads- och årsbokslut. Vidare kommer även andra administrativa uppgifter att tillfalla din roll. Ditt arbete kommer därmed att vara omväxlande och stimulerande.

Vi söker dig som
  • har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi alternativt 1-2 års arbetslivserfarenhet av arbete med både kund- och leverantörsreskontra.
  • har tidigare arbetat med ekonomirelaterade arbetsuppgifter
  • hanterar det svenska språket flytande i både tal och skrift då alla kommunikation kommer att ske på svenska.
  • har goda kunskaper inom Officepaketet främst Word och Excel
Det är meriterande om du som söker har erfarenhet av att arbeta med avstämningar, kontering och registrering av fakturor samt löpande bokföring. Om du har arbetat i M3 eller Pyramid tidigare är även det meriterande för tjänsten.

Som person tar du självständigt ansvar för egna arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång. Du tar även ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att organisationen ska uppnå sina mål. Du har ett öga för detaljer och är noggrann i ditt arbetssätt. Vidare samarbetar du gärna med andra men tar gärna egna initiativ och kommer med nya förslag till arbetssätt.

Övrig information
  • Start: v. 44
  • Omfattning: Heltid i tre månader
  • Placering: Häggvik, Sollentuna
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Läs mer om hur företaget beskriver sig här