Ekonomiassistent sökes till spännande uppdrag i Stockholm

Palm & Partners · Ekonomi · 6 nov

Om jobbet

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent och är redo för din nästa utmaning? Är du trygg i din yrkesroll och snabbt kan sätta dig in i en ny roll? Då kan det här vara uppdraget för dig!

Palm & Partners söker för kunds räkning en ekonomiassistent på heltid för ett konsultuppdrag med möjlighet till anställning hos kund efter uppdragsperioden. Vår kund har sitt kontor i centrala Stockholm.

Uppdraget är tänkt att starta relativt omgående och väntas löpa i sex månader för att sedan leda till anställning för rätt person. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med den löpande bokföringen samt kund- och leverantörskontra. Du kommer även att få arbeta med kundfakturering, bokföra in- och utbetalningar samt hantera reseräkningar, periodiseringar och avstämningar. Du kommer att ha lite kundkontakt då du får hjälpa och förklara vissa betalningar, därav ingår lite servicearbete gentemot kunder.

Utbildning
För att klara av den här rollen bör du ha arbetat som ekonomiassistent tidigare och behöver ha minst ett års erfarenhet som ekonomiassistent. Vi söker dig som är åtminstone gymnasieekonom, har du eftergymnasial utbildning inom ekonomi är det meriterande. Det är även väldigt meriterande med erfarenhet av logistik och lagerhantering. Vi ser att du har goda kunskaper i Office-paketet, främst Excel.

Du skall kunna hantera ett högt tempo och ha en bra inställning. Trivas med utmaningar och visa viljan att utvecklas i din roll.

Erfarenhet
Vidare ser vi att du är social, öppen, positiv och driven. Du skall ha en god samarbetsförmåga men även vara självständig i sitt arbete. Du skall vara tydlig och ha god kommunikationsförmåga, vara initiativtagande och ha en hög integritet samt våga ta för dig. En viktig egenskap är att vara prestigelös, lyhörd och flexibel. Man ser det som naturligt att hjälpa och stötta då det är en familjär känsla som genomsyrar kontoret.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.