Ekonomiassistent sökes till ledande serviceföretag

SW · Ekonomi · 22 dec

Om jobbet

SW söker för kunds räkning en student på 2dagar/v. Vår kund är ett av Sveriges ledande serviceföretag och du kommer att ingå i ett härligt ekonomiteam med högt i tak. Kunden sitter i centrala Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en ung, driven och positiv lagspelare till att bli en del av vår kunds team. Du kommer att arbeta med uppgifter relaterade till redovisning, såsom löpande bokföring och periodiseringar.

Är du i början av dina studier och önskar få relevant arbetslivserfarenhet i ett spännande och expansivt företag så tveka inte att söka tjänsten, redan idag!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är ekonomistudent och har minst 2 år kvar av dina studier. Går du en inriktning mot redovisning ses det som meriterande men är inget krav. Vi ser gärna att du har tidigare arbetserfarenhet inom ekonomi, gärna med en vana i SAP.

För att lyckas i rollen som assistent är du utåtriktad, prestigelös och ansvarfull. Du är lyhörd och har förmågan att arbeta med flera uppgifter parallellt. Du är dessutom flexibel och du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt. Vidare kräver tjänsten att du är flytande i engelska och svenska, i både tal och skrift.

Frågor och mer information
Kunden önskar att man jobbar 2 dagar/veckan och du tillåts vara flexibel i din schemaläggning. Vid bokslutsveckor ser kunden gärna att du är tillgänglig att arbeta 3-4 heldagar.

Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Anmäl ditt intresse snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringsassistent Paola Bustos, 08-407 55 61.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Deltid
Extrajobb
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!