Ekonomiassistent på halvtid till vår kund inom mark- och entreprenad

Academic Work · Ekonomi · 18 jan

Om jobbet

Har du erfarenhet av bokföring och söker ett arbete på halvtid? Vi söker dig som studerar och kan arbeta 2 3 dagar i veckan alternativ dig som söker ett deltidsjobb. Här arbetar du i en familjär miljö för ett mindre företag där du främst avlastar med ekonomiadministration men rycker självklart in där du behövs!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Qumewas räkning en ekonomiassistent. Qumewa utför entreprenadarbeten inom mark och trädgård och sitter i lokaler i närheten av KTH. Dina arbetskollegor kommer bestå av VD, ekonomiansvarig och arbetsledare som arbetar tillsammans med dig på kontoret. Utöver det arbetar Qumewas anställda ute på fält med entreprenad.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Qumewas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med att avlasta Qumewas ekonomiansvarige med ekonomiadministration. De främsta arbetsuppgifterna kommer vara fakturahantering, löpande bokföring och uppföljning samt efterföljande administration.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera leverantörsfakturor och leverantörutbetalningar
 • Arbeta med löpande bokföring och på sikt hjälpa till i bokslutsarbetet
 • Arbeta med övrig administration och hjälpa till där så behövs.
Arbetet har en omfattning på 2 3 dagar i veckan och heltid vid semestertider.

Vi söker dig som
 • Antingen studerar ekonomi på universitet eller yrkeshögskola och har två år kvar på dina studier eller söker ett deltidsarbete om minst 50%
 • Har erfarenhet från enklare bokföringsarbete, med fördel från tidigare arbeten alternativt om du arbetat praktiskt med redovisning i din utbildning
 • Tidigare arbetat i ett ekonomisystem
 • Har goda kunskaper i svenska
För att trivas i rollen tror vi att du som söker tycker om att arbeta självgående samt har en god samarbetsförmåga då du har en stöttande funktion till verksamheten. Som person är du noggrann och strukturerad och har ett gott sinne för detaljer. Vidare har du en god förmåga att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och ser vikten av det arbete du utför. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och tar dig an arebtsuppgifter, högt som lågt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 2 3 dagar i veckan eller minst 50%
 • Placering: Nära KTH
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.