Ekonomiassistent på deltid till reklambyrå i centrala Stockholm

Academic Work · Ekonomi · 26 dec

Om jobbet

Är du student och vill arbeta extra cirka en gång i månaden i en kreativ miljö? Vill du ha möjlighet att vara med och utforma en ny roll i företaget? Är du dessutom en fena på administration och gillar ordning och reda?
Nu söker vi dig som har erfarenhet av bokföring och känner till och är intresserad av den ekonomiska processen.
Ta chansen och sök jobbet som ekonomiassistent hos A New Dialogue redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för A New Dialogues räkning en ekonomiassistent för arbetet med den löpande bokföringen. Ekonomiadministrationen har varit outsourcad men anledningen till den här rekryteringen är att företaget på sikt vill kunna sköta det självständigt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och A New Dialogues önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos A New Dialogue. För rätt person finns möjlighet till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent hos A New Dialogue kommer du arbeta i en kreativ miljö tillsammans med ett sammansvetsat team om 6 kollegor här värderar de att ha roligt på jobbet för att driva arbetet framåt! Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att arbeta med företagets löpande bokföring. Det är en självständig roll, vilket innebär att du snabbt kommer bli självgående med dina uppgifter.

Du kommer till exempel att:
 • Registrera fakturor, skapa verifikat och se till att de hamnar på rätt konton
 • Göra moms- och skatteredovisningen i samband med månadsboksluten
 • Registrera och administrera kvitton
Då tjänsten är relativt ny på företaget finns stor möjlighet för dig att vara med forma tjänsten utefter de behov som finns. Vid din start hos A New Dialogue kommer du tillsammans med dina närmsta kollegor se över behovet och utifrån det lägga upp ditt arbete. Tjänsten passar dig som studerar ekonomi och vill komplettera din utbildning med värdefull arbetslivserfarenhet en dag i månaden. Arbetstiderna är flexibla så tjänsten passar även dig som studerar full tid men har lugnare perioder i dina studier.

Vi söker dig som

Studerar ekonomi på universitet eller högskola
 • Har viss erfarenhet av att ha jobbat med till exempel löpande bokföring, kontoavstämningar, kund eller leverantörsreskontra.
 • Har god förståelse för det ekonomiska flödet då du kommer ha mycket eget ansvar
 • Har mycket goda kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete.
A New Dialogue använder bokföringssystemet Bokio men ingen tidigare erfarenhet av just detta system är nödvändigt.

Som person är du strukturerad då du själv kommer disponera ditt arbete och vara ansvarig för att de ekonomiska underlagen är färdiga i tid. Vidare krävs det även att du är noggrann för att säkerställa att det blir rätt i bokföringen. Du är även en person med en öppen inställning och bidrar med god stämning i arbetsgruppen.
 • Start: 7 november - 16
 • Omfattning: Cirka en gång i månaden och eventuellt mer vid behov
 • Placering: Vasagatan 15-17, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

A New Dialogue är en reklambyrå med lokaler belägna i centrala Stockholm. Hos A New Dialogue erbjuds varje kund en skräddarsydd lösning utifrån sina egna unika behov.