Ekonomiassistent till fastighetsbolag i Södertälje

Poolia Ekonomi · Ekonomi · 13 nov

Om jobbet

Är du relativt nyutexaminerad och har ett par års erfarenhet? Vill du ta nästa steg i din utveckling och är intresserad av fastighetsbranschen? Då kan det här uppdraget vara något för dig!

Poolia Ekonomi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent till ett fastighetsbolag i Södertälje. Tjänsten är ett konsultuppdrag som är tänkt att starta relativt omgående och väntas pågå till sista juni 2017. Du kommer att sitta i trevliga lokaler centralt i Södertälje.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du självständigt ansvara för bolagets kundreskontra och fakturering. Detta innebär att du baserat på olika underlag kommer ställa ut fakturor för utförda arbeten och avtal. Påminnelse- och kravhantering blir också viktiga arbetsuppgifter för att säkerställa att kunderna betalar i tid. Du kommer även göra viss bokföring i huvudboken, kontoavstämningar samt intern rapportering. Då flera av företagets andra ekonomer är involverade i ett stort projekt avseende byte av affärssystem förväntas det att du kan täcka upp inom andra områden i den ekonomiska- och administrativa förvaltningen.

Din roll kommer vara självständig men du kommer ha många kontakter med kunder, leverantörer och andra avdelningar inom företaget. Du rapporterar till ekonomichefen.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som relativt nyligen har avklarat din utbildning i ekonomi vid högskola/universitet, alternativt från en yrkeshögskola. Du behöver även ha något års erfarenhet från en roll som ekonomiassistent, detta för att på bästa sätt förstå och kunna sätta dig in i din nya roll.

Som person söker vi dig som är nyfiken och framåt. I en roll som ekonomiassistent är det viktigt att det blir rätt från början och därför behöver du även vara noggrann och ambitiös. Då du kommer att arbeta i en självständig roll är det också viktigt att du kan ta initiativ och driva ditt eget arbete framåt.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller ekonomiassistent - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.