Ekonomiassistent med erfarenhet av utlägg och reseräkningar sökes!

Poolia Ekonomi · Ekonomi · 26 feb

Om jobbet

Har du erfarenhet av utläggsredovisning och vill arbeta på ett globalt bolag? Har du utbildning inom ekonomi och vill ta nästa steg i din karriär? Då kan det här uppdraget vara något för dig!

Poolia Ekonomi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent för konsultuppdrag. Uppdraget är tänkt att starta omgående och väntas löpa i sex månader. För rätt kandidat finns även goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Du kommer som ekonomiassistent att arbeta inom gruppen Leverantörsbetalningar
Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att bestå av att hantera inkommande utlägg både manuella och elektroniska. Du hanterar inkommande och utgående kommunikation med kunder och intern personal via olika kommunikationskanaler såsom telefon, e-post och brev. I arbetet ingår också att vara med och planera det dagliga arbetet tillsammans med teamet. Då vi arbetar med kontinuerliga förbättringar av processer och utveckling av arbetssätt är det ett stort fokus och även en viktig del av rollen.

Utbildning/erfarenhet

Du har gärna erfarenhet av utläggshantering. Någon form av ekonomisk utbildning är ett krav. Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och strukturerad i ditt arbetssätt samt social och serviceinriktad med god förmåga att bemöta kunder, leverantörer och medarbetare i samtal och mail. Om du har erfarenhet av att arbeta i Ekonomi relaterade affärssystem är det mycket meriterande likaså om du har jobbat med Oracle Fusion. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmåga att lätt sätta dig in i olika IT system och har ett pedagogiskt förhållningssätt. Mycket goda kunskaper i svenska språket krävs.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 feb

Om företaget

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller ekonomiassistent- inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.