Ekonomiassistent med administrativ ådra

Om jobbet

Ekonomiassistent med administrativ ådra till Säkerhet Ordningsbevakning AB, SOB i Stockholm

Säkerhet Ordningsbevakning AB, SOB växer ständigt och just nu behöver utöka sin personalstyrka med en erfaren ekonomiassistent. Till en flexibel roll som ekonomiassistent och administratör söker vi dig som vill vara en del av vårt trevliga arbetsledningsteamet.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

SOB kan erbjuda dig en flexibel tjänst på ett växande bolag. Dessutom erbjuder vi våra anställda friskvårdsbidrag, möjlighet till kompetenshöjning genom kurser och utbildningar, flexibel arbetstid samt tjänstepension.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • In-och utbetalningar
  • Löpande bokföring
  • Momsredovisning, skattedeklaration
  • Hantering och bokföring av kontantutlägg
  • Fakturering
  • Avstämningar av alla konton
  • Behjälplig vid bokslutsarbete
  • Upplägg av nya kunder / leverantörer i systemet
  • Administrativa uppgifter (ex. Telefonväxel/ kundmottagning, hantering av löpande avtal, kontakt med myndigheter m.m)
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Rollen är tudelad, där större delen av tiden tilldelats ekonomirelaterade arbetsuppgifter en mindre del utgörs av administration. Du kommer att arbeta med en glad och framåtriktat ledningsgrupp med mål att förbättra arbetssättet. Noggrannhet är vår kvalitet. Vårt kontor är belägen i Infra City i norra Stockholm.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som ekonomiassistent ser vi att du har relevant utbildning inom ekonomi och minst ett par års erfarenhet av löpande ekonomiuppgifter. Har du arbetat med lönehantering är även det meriterande.

I rollen kommer du att arbeta självständigt och du trivs med eget ansvar. Du arbetar noggrant och systematiskt och kan se saker och ting ur ett helhetsperspektiv. Då en del av rollen utgörs av servicerelaterade arbetsuppgifter ser vi gärna att du trivs med att arbeta i en bred roll. Du tycker om att arbeta med siffror och samtidigt levererar god service både internt och externt. Som person är du utåtriktad, nyfiken hjälpsam och prestigelös. Du bör ha goda datakunskaper då vi arbetar med egna rapporteringssystem och MS Office. Kunskaper i Visma Administration och Visma Lön är meriterande.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Upplands Väsby
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.