Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till mynewsdesk

Academic Work · Ekonomi · 28 jan

Om jobbet

Vill du få chansen att samla på dig erfarenhet vid sidan av studierna hos vår framgångsrika kund? Skulle du dessutom beskriva dig själv som en social, driven och initiativrik person som trivs med att arbeta under högt tempo? Då kan denna tjänst som vara precis det du letar efter! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Mynewsdesks räkning en ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra. Som ekonomiassistent kommer du att ingå i ett team om sex medarbetare som tillsammans hanterar företagets ekonomi på leverantörssidan samt utlägg för Sverige, Danmark, Finland och England.

Du kommer i huvudsak att arbeta med leverantörsreskontran, men även vara behjälplig vid månadsbokslut. Du kommer att jobba i ett team som präglas av hög kompetens, ödmjukhet och respekt där man hjälper varandra för att nå sina gemensamma mål. Mynewsdesk sitter i lokaler centralt på Södermalm i Stockholm.

Anställningen är på 50 % och du kommer att arbeta 2,5 dagar/vecka med flexibla arbetstider. Uppdraget sträcker sig fram till mitten av januari.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult ute hos vår kund. Som konsult hos Academic Work erbjuds du:

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du arbeta med att hantera Mynewsdesks leverantörsreskontra samt vara behjälplig vid månadsbokslut.

Du kommer till exempel att arbeta med:
  • Utläggshantering
  • Avstämningar
  • Följa upp fakturor och driva in betalningar
Tjänsten passar dig som är driven och vill samla mer erfarenhet från en ekonomirelaterad tjänst på ett spännande företag. Du behöver inte ha bred erfarenhet som ekonomiassistent, men då uppdraget är kortsiktigt behöver du kunna komma igång snabbt med dina arbetsuppgifter.

Vi söker dig som
  • Studerar ekonomi på högskola eller universitet
  • Har goda kunskaper i svenska
Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter ses det som meriterande. Om du dessutom har erfarenhet av NetSuite är det meriterande, men inget krav.

Som person är du en positiv och ödmjuk lagspelare som trivs med att arbeta i team samtidigt som du tar självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har en god kommunikativ förmåga och bidrar till en härlig stämning på jobbet. Vi ser att du är driven och ambitiös och på ett enkelt och snabbt sätt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Övrig information

START: Omgående

UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Till och med mitten på januari

UPPSKATTAD ARBETSTID: 2,5 dagar/vecka, flexibla arbetstider

PLATS: Rosenlundsgatan, Södermalm

URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

Mynewsdesk är en sann pionjär som erbjuder företag en modern digital PR-tjänst för att interagera med de viktigaste opinionsbildarna. Med ett klick kan kommunikatörer ge opinionsbildare, kunder och bloggare direkt tillgång till relevanta pressmeddelanden, högupplösta bilder, videor och mer - i relevanta kanaler, vid rätt tidpunkt och på sina egna villkor. Opinionsbildare kan börja följa företag direkt på Mynewsdesk, engagera sig i nyheter, och bli en del av ett nätverk av påverkare.

Med huvudkontor i Stockholm, Sverige, har Mynewsdesk kontor i Norge, Danmark, Finland, Storbritannien och Singapore. Idag har Mynewsdesk mer än 40 000 nyhetsrum, och 25 000 registrerade företag över hela världen. Vi hjälper över 40 000 PR-kommunikatörer och marknadsförare att nå ut och engagera de opinionsbildare som är mest avgörande för deras branch. Mynewsdesk har haft 97% nöjda kunder i flera år.