Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra sökes!

StudentConsulting · Ekonomi · 14 jan

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du tidigare arbetat som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra? Är du snabblärd, noggrann och effektiv? Då har vi tjänsten för dig!
Nu söker vi för kunds räkning dig som vill arbeta som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra. Vår kund är ett stort bolag med kontor I norra Stockholm. I rollen kommer du att ingå i en grupp där du tillsammans med dina kollegor kommer att arbeta mot gruppens gemensamma resultat. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Fakturakontroll avseende varufakturor
  • Intern support i workflow-program för leverantörsfakturor
  • Betalningar och visst avstämningsarbete
  • Kontering av omkostnadsfakturor
  • Att vara delaktig i förbättringar av rutiner och ev förbättringsprojekt
Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras kontor i norra Stockholm. Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående till och med juni med chans till förlängning.

Kunskaper för uppdraget

Vi ser gärna att du som söker är gymnasieekonom med några års erfarenhet av leverantörsreskontra och arbete med stora flöden. Du har tidigare arbetat i ett stort affärssystem, det är meriterande om du har erfarenhet från affärssystemet Infoflex och/eller Movex. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Du är duktig på att arbeta såväl självständigt som i grupp och är prestigelös gällande arbetsuppgifter. Vidare är du snabblärd, har du god förståelse för stora flöden och kan hantera flera saker parallellt. Låter det här som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!