Ekonomiassistent för fakturahantering till företag i Älvsjö

SW · Ekonomi · 6 nov

Om jobbet

Vi söker en ekonomiassistent som kommer att arbeta med fakturahantering och fakturamatchning under 3 månader som ett konsultuppdrag hos kund. Kunden sitter i Älvsjö precis vid pendeltåget och du kommer tillhöra en leverantörsreskontragrupp på 10 personer.

Tjänstebeskrivning
I den här rollen kommer du att arbeta med leverantörsfakturor och du kommer bland annat ha ansvar för verifiering av skannade leverantörsfakturor, kontrollera och matcha inköpsorder mot fakturerade varuinköp och utreda och göra uppföljning på eventuella avvikelser. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer alltså vara;
  • Fakturamatchning
  • Kontoavstämning i samband med månadsbokslut
  • Säkerhetsställa att omkostnadsfakturor konteras och distribueras i tid för bokslut
  • Utveckla och förbättra rutiner och arbetssätt
  • Agera backup för kollegor vid behov
Lämplig bakgrund
Vi letar efter dig som har en relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som även har erfarenhet av liknande arbete. Det kan vara som just fakturamatchare men även som ekonomiassistent inom just leverantörsreskontra. Det viktiga är att du är van att hantera stora fakturaflöden då företaget har cirka 1000 fakturor per dag och där cirka 70% ska matchas manuellt. Som person bör du vara orädd och van att ha många bollar i luften. Du bör kunna prioritera och samtidigt vara serviceminded mot både kollegor och externa parter då du har kontakt både internt och externt.

Har du erfarenhet av Basware och IBS Enterprise är det väldigt meriterande. Vi ser gärna manliga sökanden.

Övrigt
Konsultuppdraget är på 3 månader med en anställning hos SW. Det finns chans till förlängning efteråt. Arbetet utförs på kontorstid och företaget arbetar med 40 timmars arbetsveckor. Vi vill att du ska kunna starta omgående. Skicka in din ansökan direkt då urval och intervjuer kommer göras löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!