Redovisningsekonom/Ekonomisk förvaltare

Cemi AB · Ekonomi · 3 feb

Om jobbet

Som redovisningsekonom/ekonomisk förvaltare på Cemi ansvarar du främst för att det löpande inom kundreskontra och leverantörsreskontra sker dagligen samt att du arbetar som ekonomisk förvaltare för en samfällighet med drygt 1000 garageplatser och med personalbostäder inom offentlig sektor.

Tjänsten består av arbetsuppgifter som kundfakturor, påminnelsehantering, in- och utbetalningar, leverantörreskontra med scanning, kontering samt kvartalsavisering, autogiroansökningar, krediteringar, bokslutsarbete så som avstämning av balanskonton, diverse rapporter och resultatrapport varje månad.

Vi är idag stora inom teknisk förvaltning och har som mål att ständigt växa inom ekonomisk förvaltning. Tjänsten är för dig som vill vara med i vår utveckling och arbeta som redovisningsekonom/ekonomisk förvaltare.
Du kommer att arbeta i ett team som består av en ekonomiassistent på halvtid och en Redovisningschef.

Som person bör du därför ta egna initiativ, vara noggrann, driven och ha lätt för att samarbeta så väl som att arbeta självständigt. Du bör även vara strukturerad, engagerad och ha viljan att utvecklas i ett bolag som ständigt växer samt besitter goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du ska ha god kunskap i Excel och ha arbetat i olika ekonomiprogram.

Vi tänker oss att du har minst en högskoleutbildning inom ekonomi/redovisning med något års arbetslivserfarenhet eller har flera års arbetslivserfarenhet inom redovisning. För rätt person är detta en god möjlighet att få en helhetsförståelse och utveckling inom ekonomiområdet. Du rapporterar till Redovisningschefen.

Tjänsten är en heltidstjänst med sex månaders provanställning. Du kommer att få sitta på vårt huvudkontor i Solna tillsammans med cirka 20 kollegor.

Låter det intressant? Då ser vi gärna att du hör av dig!

I denna rekrytering samarbetar vi med Janesköld Senior Consulting AB. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Janesköld på 070-692 43 12.

Din ansökan innehållandes CV och personligt brev märker du med Ekonomisk förvaltare och skickar till lars.janeskold@jscab.se. Intervjuer görs löpande.

Sista ansökningsdag är fredagen den 30 december 2016.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Kontakt

Ring Lars Janesköld, 070-692 43 12

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 feb

Om företaget

Cemi erbjuder tjänster inom fastighetsförvaltning, entreprenadverksamhet, mark- & trädgård samt drift och skötsel av bad- och friskvårdsanläggningar. Vi utför uppdrag som skapar trivsel och trygghet i inomhus- och utomhusmiljöer. Cemi växer framgångsrikt och har idag cirka 55 anställda. Besök gärna vår hemsida för mer information, www.cemi.se.