Ekonomiassistent 50 % - löpande konsultuppdrag

Om jobbet

För ett konsultuppdrag med start omgående hos vår kund söker vi nu en ekonomiassistent på halvtid. Företaget finns i närmare 200 länder och har ca 5 000 medarbetare i Sverige. För detta uppdrag kommer du att tillhöra kontoret i Upplands Väsby.

Arbetsbeskrivning
Vår kund söker nu en ekonomiassistent som vill jobba 50 %med start så snart som möjligt - gärna omgående. Det här är ett perfekt uppdrag för dig som studerar och som vill få praktiska erfarenheter vid sidan om studierna. Du kommer att arbeta tillsammans med 11 andra personer på ekonomiavdelningen på ett multinationellt välkänt företaget där du får möjlighet att utvecklas i rollen som ekonomiassistent.

Det här är ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på Placera Personal och arbetar hos vår kund som har sitt kontor i Upplands Väsby. Konsultuppdraget är löpande varför det är en fördel om du är i början av dina studier alternativt att du av andra orsaker vill arbeta på halvtid på lång sikt.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med följande arbetsuppgifter:
  • Hantera löpande bokföring
  • Fakturering av omkostnader
  • Uppföljning av interna kostnader
  • Delaktig i månads och kvartalsbokslut
Kvalifikationer
  • Gymnasieekonom eller studerande universitetsstuderande
  • Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande
  • Erfarenhet av SAP är meriterande
Personliga egenskaper
För att passa i den här tjänsten krävs det att du är noggrann och att du har en administrativ förmåga. Vi letar också efter dig som är ansvarsfull, positiv och som har en god samarbetsförmåga.

Passar det in på dig? Sök tjänsten redan idag då intervjuer och urval sker löpande!

Sökord: Ekonomiassistent, bokföring, extrajobb, student, SAP
Jobbfakta
Ort
Upplands Väsby
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Kontakt

Ring Elisabet Holmene, 08-58622709

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget

Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.