Ekonomiassistent

Om jobbet

Vi söker efter en erfaren ekonomiassistent med start snarast enl. ök, vi ser att du som söker har akademisk utbildning eller yrkesutbildning med minst 5 års yrkeserfarenhet där du har en tidigare erfarenhet av lönehantering samt bokföring.

Som person ser vi att du är noggrann, driven, strukturerad, stresstålig, lätt för att ta egna initiativ samt har vanan och viljan att arbeta självständigt.

Då vi arbetar med Excel, Visma lön och Visma admin 1000 så ser vi att du har goda kunskaper inom detta samt uttrycker dig mycket väl i tal och skrift.

Arbetsuppgifter:

löpande bokföring

löneadministration

månadsbokslut

fakturaregistrering

lön/pensionsrapportering tex till Collectum & Fora

tillämpning/uppföljning av branschens kollektivavtal

skatter och momsredovisning

leverantörs-& kundreskontra

avstämningar

Tjänsten är på heltid med arbetstiden kl. 7-16, arbetsplatsen är belägen på vårt huvudkontor i Tullinge.

Construera är ett serviceinriktat byggföretag som har varit verksamma i Stockholm sedan 2007 med huvudkontor i Tullinge samt ett platskontor i Sollentuna.

Vår affärsidé är att vara en komplett entreprenör som utför arbeten över hela Stockholm inom byggentreprenader, byggservice, renovering, om- och tillbyggnader m.fl. där vår inriktning är att arbeta för den offentliga sektorn som statliga institutioner och kommunala myndigheter.

Vår nuvarande personalstyrka består av 36 yrkeshantverkare och 8 tjänstemän, i år beräknar vi att omsätta ca 140 miljoner.

Vi strävar efter att Construera alltid ska komma att associeras med en hög kvalité, professionalitet och en hög kundnöjdsamhet därav ställer vi höga kvalitetskrav på oss själva, våra medarbetare samt samarbetspartners.

Det är av största vikt att detta återspeglas i våra medarbetares arbetsprestationer.

Construera är sedan 2010 anslutna till ID06, medlemmar hos Byggmästareföreningen samt medlemsorganisationen Svenska Byggindustrier och tillämpar de kollektivavtal som råder.

Vi är även certifierade för BF9K.

Låter tjänsten intressant? Sök redan idag! Vi gör löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vänligen uppge löneanspråk i din ansökan.

Vid frågor om tjänsten kontakta HR ansvarig Sara Lindvall 070-160 10 19 sara.lindvall@construera.se eller ekonomichef Arne Helsvik 070-160 10 16 arne.helsvik@construera.se
Jobbfakta
Ort
Sollentuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Kontakt

Ring Sara Lindvall, 070-160 10 19

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget