Ekonomiassistent

Skyddsvärnet · Ekonomi · 19 dec

Om jobbet

Rollen som ekonomiassistent präglas av klassiskt ekonomiarbete där man självständigt ansvarar för löpande redovisning och löneberedning. Vi är nu i behov av att förstärka vår ekonomienhet och kanske är det just dig som vi söker!?

För att passa i rollen bör du ha ett socialt sinne, vara noggrann med siffror och känna dig trygg i en roll som på pappret kan kännas spretig, men i praktiken är varierande och rolig.

Den löpande redovisningen tillsammans med viss administration är den stora delen i tjänsten. Löneberedningen, ca 15 procent av tjänsten, är en annan och kräver kunskap kring lön (ob, semester, pension) och erfarenhet av kollektivavtal. Vi har idag ett digitaliserat tidrapporteringssystem som förenklar beredningsarbetet.

Vi ser gärna att du har en ekonomisk utbildning i botten kombinerad med ett par års erfarenhet av en liknande tjänst. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av systemen Hogia (lön), Visma (bokföring) och Qbis (tidregistrering).

Tjänsten ingår i vad vi kallar för stabsfunktioner och övriga tjänster inom enheten är exempelvis controller, kommunikationsansvarig och administratör. Du och dina kollegor sitter placerade i trevliga lokaler på Södermalm i Stockholm.

Tjänsten är en heltidsanställning med start omgående. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Frågor kring tjänsten besvaras av personal- och kanslichef, Aleksander Dimitrijevic.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande så tveka inte att söka direkt.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

44 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Skyddsvärnet är en non-profit organisation som sedan 1910 har bedrivit socialt utvecklingsarbete. Vi är en innovativ och flexibel organisation som är partipolitiskt och religiöst obunden.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var