Ekonomiassistent / Logistikadministratör

Om jobbet

Dina Arbetsuppgifter

Vi söker nu en ekonomiassistent och logistikadministratör på heltid. En dag hos oss erbjuder ständigt nya utmaningar inom olika arbetsområden, där din roll innebär ett tätt samarbete med företagets VD för att drifta och utveckla den operativa verksamheten.

Du blir en del av vårt team och kommer ansvara och medverka i områden som:
  • Orderhantering
  • Produktionsplanering
  • Lagerstyrning
  • Administrativ sammanställning och rapportering
  • Övriga kundärenden
Din Profil

Vi ser gärna att du har en 3-årig
högskoleutbildning med inriktning som ekonom eller ingenjör. Vid avsaknad av högskoleutbildning har Du tidigare erfarenhet från anställning med liknande arbetsuppgifter. Som person är Du administrativt lagd, självgående och har ett starkt eget driv.

Det faller dig naturligt att sätta upp mallar, rutiner och strukturer för att effektivisera och standardisera ditt eget och andras arbetssätt.

Vi är ett startupbolag och med många olika processer krävs det att du har en god social förmåga samt har en hög flexibilitet, då vi ständigt möts av nya utmaningar.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Simon Petrén

Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 jan

Om företaget

Pandy Protein AB är ett snabbväxande startup-bolag som säljer proteinberikat gelegodis. Företaget har idag åtta anställda med placering i centrala Stockholm. Produkterna är en världsinnovation som tillverkas och säljs i Sverige. Idag finns godiset även etablerat i Danmark, Norge och Island, med planer att inom kort lanseras i ytterligare länder i Europa.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var