Ekonomiansvarig till Tumba byggtjänst

Academic Work · Ekonomi · 15 jan

Om jobbet

Har du erfarenhet av att arbeta med redovisning men vill ta nästa steg och ansvara för Tumba byggtjänsts ekonomi? Vill du arbeta med ett engagerat gäng där ni har kul på jobbet? Här får du ta stort ansvar och själv driva ditt arbete. Ta möjligheten och sök rollen som ekonomiansvarig redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Tumba byggtjänsts räkning en ekonomiansvarig. Rollen innebär att ta helhetsansvar för företagets ekonomi och arbeta operativt med företagets redovisning. Du sitter på företagets kontor i Solna och toalt på bolaget arbetar ca 30 medarbetare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tumba byggtjänsts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Tumba byggtjänst.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiansvarig kommer du arbeta med att ta helhetsansvar för företagets ekonomi. Du sitter själv i rollen som ekonom och arbetar med allt från första faktura fram till årsbokslut. Du kommer ta emot och hantera alla de fakturor som inkommer till bolaget och lägga in de för attestering och betalning. Samtidigt som du är den person som skapar kundfakturor utifrån underlag från organisationen. Du arbetar operativt med all den löpande redovisningen och har kontakt med exempelvis revisorer. Du skapar rapporter och underlag samt rapporterar på kontinuerlig basis till ledningen. Vidare är du ansvarig för att utifrån underlag färdigställa de anställdas löner. Företaget använder sig av Visma som ekonomiprogram. För rätt person finns det utvecklingsmöjligheter, där du har möjlighet att lära dig mer om koncernredovisning.

Tjänsten passar dig som har erfarenhet av hela redovisningscykeln och som exempelvis suttit i en roll som redovisningsekonom men nu vill ta ett större ansvar, lära dig mer och ta helhetsansvar för ekonomin.

Vi söker dig som
 • Har universitets eller YH - utbildning inom ekonomi.
 • Du har erfarenhet av att arbeta operativt som exempelvis redovisningsekonom och känner till hela ekonomicykeln.
 • Du har erfarenhet från att arbeta i ett större ekonomisystem.
 • Du har goda kunskaper i det svenska språket eftersom du kommer ha många interna och externa kontakter.
 • Du har goda kunskaper i Office- paketet.
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av att arbeta i Visma.
 • Har erfarenhet av byggbranchen.
Som person har du en god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa kontakt och kommunicera med såväl interna som externa kontakter. Du har en förmåga att driva ditt eget arbete självständigt och förmåga att lösa uppkomna problem. Eftersom du kommer vara själv i rollen som ekonom är det väldigt viktigt att du är noggrann i ditt arbete och mån om att göra ett bra arbete. Vi kommer lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Solna
 • Kontaktuppgifter: Elin Jacobsson, elin.jacobsson@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget

Tumba Byggtjänst AB är ett företag som utför bygguppdrag åt stat, kommun och företag, både som generalentreprenör och total entreprenör. Sedan mitten av 1970-talet har de satt sin prägel på sjukhus, kontor och skolor i Storstockholm. Inget uppdrag är för litet eller stort för dem, och de utför alla uppdrag med samma höga kvalitet.

På företaget finns erfarna och kunniga arbetschefer, arbetsledare och projektingenjörer samt skickliga snickare som brinner för hantverk. De ställer höga krav på sina leverantörer, underleverantörer och inte minst på sig själva. På Tumba Byggtjänst AB värnar de om att ha totalt nöjda kunder och genom att erbjuda totallösningar där lyhördhet och anpassningsförmåga är självklara inslag, levererar de en helhet till kunder som gör att de kan lita på Tumba Byggtjänst AB i alla lägen. Deras mål är att alla kunder ska vara trygga med dem som leverantör genom hela byggprocessen.