Ekonomiansvarig till spännande mindre bolag i framkant!

Maxkompetens · Ekonomi · 11 dec

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Våran kund är ett bolag med stora internationella ambitioner inom en av de hetaste marknaderna just nu. Världens mest underutnyttjade resurs står inför ett systemskifte, vårat sätt att äga och köra bil kommer att förändras genom ny teknologi - Connected Car. Dem befinner sig i stormens öga med lansering av en ny modell av bilförsäkring - pay as you drive. En rättvis försäkring som bara betalas efter användande. Dem befinner sig i en stark tillväxtfas och söker nu en kreativ person som ska axla rollen som ekonomiansvarig.

I tjänsten som ekonomiansvarig kommer du att sköta bokföring, ansvara för löner och reseräkningar samt arbeta med olika finansiella rapporter. Det kommer också att vara en del administrativt arbete där du kommer få vara med att utforma policys, skriva mallar för att söka stöd från EU och även ansvara för att söka stödet, organisera protokoll i mappar med mera.
På sikt när du kommit in i rollen ärr förhoppningen att du även ska ansvara för emissioner och investerare.

Din profil
Vi söker dig som har 2 års erfarenhet, gärna från ett mindre börsnoterat bolag och tidigare har arbetat i IFRS som våran kund kommer att gå över till inom kort. Du är en person som tycker om förändringar för hos den här kunden händer det mycket nu när dem är i en stark tillväxtfas.
Har du tidigare arbetat med försäkringar och olika sorters moms och hanterat utländska konton är det mycket meriterande.
Som person är du strukturerad, analytisk och ordningsam. Du är en modig person som vill utvecklas och ser nya arbetsuppgifter som en utmaning.

Detta är en rekrytering vilket betyder att du kommer bli tillsvidareanställd av kundföretaget!

Start: Enligt överenskommelse, gärna under januari
Arbetstid: Heltid
Lön: Individuell marknadsmässig lönesättning

Välkommen med din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande!

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Kontakt

Mejla eller ring Sandra Bergsman, 08-12075303

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.