Ekonomiansvarig till Pumpsnabben i Stockholm

Pumpsnabben AB · Ekonomi · 14 dec

Om jobbet

Pumpsnabbens ekonomiansvariga går i pension under våren 2017 och därför söker de nu en ersättare. För att få en bra inblick i företaget och de arbetsuppgifter som ingår ser vår uppdragsgivare det som en fördel att tilltänkt person börjar så snart som möjligt runt 2 januari 2017 och efter en introduktionsperiod tar över rollen som ekonomiansvarig på företaget.

ARBETSUPPGIFTER
Som ekonomiansvarig kommer du att ha en viktig funktion och bli en del av bolagets framgång. Du kommer ha ett övergripande helhetsansvar och möjlighet att utveckla ekonomifunktionen. Det är en varierande och spännande tjänst där du ansvarar för bolagets dagliga redovisning och kommer att arbeta med hela det ekonomiska flödet från bokföring till avstämning, bokslut, rapportering samt lönehantering. Du kommer även ansvara för uppföljning av likviditeten, budget- och prognosarbete samt ekonomiska analyser kopplade till lönsamhet och affären. Du kommer att arbeta tätt ihop med VDn, styrelse och revisor.

Dina kvalifikationer
Du har minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och mycket goda redovisningskunskaper. Vi vill att du har en gymnasieutbildning eller högre inom ekonomi gärna med inriktning mot redovisning eller motsvarande kunskaper förvärvat på annat sätt. Du har en god ekonomisk förståelse samt god administrativ förmåga, kan arbeta självständigt såväl som i team. Du har mycket goda kunskaper i Office-paketet och har erfarenhet av någon typ av ekonomiprogram.

Vi värdesätter dina ekonomiska kunskaper allra främst men eftersom det är ett mindre bolag ingår det också en del administrativa uppgifter som att svara i telefon, posthantering, etc. Du kommer stundtals att vara ensam på kontoret. Därför är det viktigt att du inte ser det som ett problem utan ändå kan hitta stimulans i ditt arbete.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen tror vi att du är driven, känner dig trygg i din roll som ekonomiansvarig och arbetar självständigt. Du har förmågan att se helheten såväl som detaljer och är mycket noggrann. Som person har du ett smittande engagemang, är positiv, flexibel, självgående och ansvarstagande. Du har en god förmåga att kommunicera och visar en hög servicegrad gentemot både externa och interna kontakter. Du är professionell, engagerad och tycker om att få vara delaktig och lära dig nya saker. Eftersom ingen dag är den andra lik är det viktigt att har förmågan att prioritera och är prestigelös.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en ansvarsfull, bred och varierad ekonomitjänst på en framåt arbetsplats med goda arbetsvillkor i ett väletablerat, seriöst och välskött företag. Vi är ett glatt och bra team med god sammanhållning.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Pumpsnabben med Rekryteringskonsult Kajsa Littorin på FMR Rekrytering. Önskas ytterligare information når du Kajsa på 031-361 48 12. Urval sker löpande, därför ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Kajsa Littorin, +46706899051

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Pumpsnabben AB grundades 1979 och arbetar med försäljning, installation, reparation, service och uthyrning av pumpar.Våra kunder är byggföretag, industriföretag, fastighetsägare, kommuner och privatpersoner. Med lång erfarenhet av pumpbranschen och med kompetenta medarbetare utför vi installation, reparation och service på alla typer av pumpar och anläggningar. Vi är ca 9 anställda med butik, kontor och verkstad i Farsta söder om Stockholm. Pumpsnabben representerar en rad ledande pumptillverkare i Sverige. Läs mer på www.pumpsnabben.seoch www.swepump.se.

Pumpsnabben ingår sedan årsskiftet i Lakers Holding AB. Lakers är ett nordiskt pumpserviceföretag som verkar inom VA, VVS och industrisegmentet. För mer information se www.lakers.no.