EKONOMIANSVARIG TILL KÄND RESTAURANGKONCERN

JobBusters · Ekonomi · 26 nov

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vi söker just nu en ekonomiansvarig till vår kund som är en populär restaurangkoncern. I rollen som Ekonomiansvarig kommer du ansvara för ett antal bolag inom koncernen och arbeta brett med alla delar av redovisningen. Arbetsuppgifterna innefattar leverantörsfakturor, kundfakturering, kassaavstämning och skattearbete. Arbetet är självständigt men du kommer att arbeta tätt ihop med hjälpsamma och trevliga kollegor.

Företagspresentation

Vår kund är en koncern av restauranger och butiker som är kända för sina färska varor, delikatesser och förstklassiga service. Första butiken öppnade redan i början av 60-talet. I nuläget består koncernen av elva bolag och fortsätter att växa. Verksamheterna är belägna på flera platser i Stockholmsområdet. Huvudkontoret ligger på Östermalm.

Kvalifikationer
  • Du har minst två års erfarenhet av att ha arbetat brett med redovisning inom privat sektor.
  • Du har grundläggande kunskaper i Excel.
  • Det är meriterande att ha arbetat med redovisning inom koncern eller/och att ha arbetat på redovisningsbyrå.
  • Du har gärna erfarenhet av att ha arbetat i Visma eller Caspeco.
  • Det är positivt om du har arbetat inom butik eller restaurangnäringen tidigare.
Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad och ordningsam. Du har en positiv inställning och tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du är precis som de andra i gruppen flexibel och hjälper till där det behövs. Du är självständig och engagerad i ditt arbete.

Vad vår kund kan erbjuda

I rollen som Ekonomiansvarig hos vår kund ges du möjlighet att ta stort eget ansvar. Vår kund bjuder sina anställda på god lunch varje dag i en av koncernens restauranger i närheten. Som anställd får du även en mycket förmånlig rabatt på hela koncernens populära restauranger och butiker. Du får arbeta tillsammans med ett glatt gäng i trivsamma lokaler på Östermalm där de anställda trivs och stannar kvar.

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Kontakt

Ring Karin Grönkvist, 08-525 240 24

Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 nov

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var