Ekonomiadministratör till svensk storbank

Om jobbet

Är du klar med din utbildning vid årsskiftet, har erfarenhet av administrativt arbete och söker det perfekta jobbet som nyexad inom ekonomi? Skulle du även beskriva dig själv som en serviceminded, driven och noggrann person? Vi söker just nu en ekonomiadministratör till en av Sveriges största företagsbanker. Starten är i december och vi kommer att gå igenom urvalet löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en ekonomiadministratör till deras kundansvarsenhet. Vår kund är en av Sveriges största företagsbanker och då de under december till mars har de en årlig arbetstopp söker de nu nästa duktiga medarbetare som kan avlasta dem. Genom denna tjänst får du möjlighet att få en mycket god insyn i bankens handelsverksamhet samt att skapa meriterande erfarenhet inför framtida utmaningar.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiadministratör kommer din främsta arbetsuppgift vara att hantera och ansvara för administrativa rutiner kring kunders årliga engagemangsbesked. Det kommer exempelvis innebära att:
  • Registrera beställningen av kunder och/eller revisorer i Excel
  • Utföra beställningen i bankens interna system
  • Delvis sköta kommunikationen med kunder och/eller revisorer
  • Stötta enheten administrativt
I denna roll ges du möjligheten att få en stor insyn i en av bankens mest framgångsrika avdelningar.

Vi söker dig som

Har ekonomisk utbildning från högskola eller universitet, gärna med inriktning mot finans. Du har relevant arbetserfarenhet från tidigare administrativa roller samt goda kunskaper i Excel.

Krav:

* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Som person är du stresstålig, effektiv och noggrann. Du har lätt för att strukturera dina arbetsuppgifter och kan med enkelhet ta till dig nya arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du trivs bra med att arbeta både självständigt med stort ansvar samt gemensamt i grupp. Du är en hög servicenivå och ser snabbt vad som behöver utvecklas och förbättras i verksamheten. Vidare känner du en stor trygghet att prata i telefon och är orädd och trygg i din framtoning.
Tjänsten är säkerhetsklassad och vi att genomföra en registerkontroll på kandidater aktuella för tjänsten.

Övrig information
  • Start: 4 månader visstidsanställning (12 december - 31mars)
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Centrala Stockholm
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bank, Finans & Försäkring
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.