Ekonomiadministratör till Karolinska Institutet i Solna

Academic Work · Ekonomi · 12 dec

Om jobbet

Här är tjänsten för dig som har en ekonomiutbildning med cirka 2-3 års erfarenhet från kund- och leverantörsreskontra. Vi söker dig som är serviceinriktad och strukturerad med goda kunskaper i både svenska och engelska.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Karolinska Institutets räkning en ekonomiadministratör. Du kommer arbeta hos vår kund med ekonomiarbete och stödja forskarna kring exempelvis reseräkningar och fakturering. Målet för samtliga stödprocesser är att stödja kärnverksamheten genom att bedriva en effektiv verksamhet av hög kvalitet, som präglas av engagemang, service och tillgänglighet. Start är omgående och uppdragets planeras fortlöpa till 4 månader med chans till förlänging.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Karolinska Institutet.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiadministratör kommer du arbeta både självständig och omväxlande med löpnade ekonomiarbete. Du kommer då att arbeta med kund, avtal-samt leverenstörsreskontra och stödja ett antal forskargrupper vid ekonomirelaterade frågor. Du kommer i arbetat ansvara för hantering av utlägg och granskning av reseräkningar enligt Karolinskas regler. Du kommer även att stödja avdelningen i övriga ekonomirelaterade arbetsuppgifter samt vara ett stöd vid månads- och bokslut.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • arbeta med kund, avtal samt- leverenstörsreskontra och stödja ett antal forskargrupper vid ekonomirelaterade frågor
  • ansvara för hantering av utlägg och granskning av reseräkningar
  • stödja avdelningen i övriga ekonomirelaterade arbetsuppgifter samt vara ett stöd vid månads- och bokslut.
Vi söker dig som

Har en avslutad ekonomiutbildning gärna med inriktning mot redovisning. Vi ser att du har cirka 2-3 års erfarenhet av likande arbete. Institutionen präglas av en internationell miljö och det är viktigt att du behärskar svenska och engelska bra i både tal och skrift.

Krav:
  • Har ekonomutbildning, gärna med inriktning på redovisning
  • Har cirka 2-3 års erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter
Det är meriterande om du har arbetat på ett universitet tidigare och att du har arbetat i Agresso.

Som person behöver du vara noggrann, analytisk och ansvarstagande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och att vara kommunikativ och serviceinriktad värderar vi högt. Du är intresserad av utvecklings- och förbättringsarbete..
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

45 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.