Ekonomiadministratör till Bonnier Business Media

Academic Work · Ekonomi · 10 jan

Om jobbet

Ta chansen att fortsätta din karriär hos Bonnier Business Media! Vi söker dig som har arbetat med ekonomiadministration och som trivs i en dynamisk organisation. Du kommer vara en viktig intern servicefunktion med ansvar för exempelvis fakturahantering och kontering. Sök idag då start är så snart som möjligt!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Bonnier Business Medias räkning en medarbetare inom ekonomiadministration. Start är så snart som möjligt och uppdraget pågår inminst 6 månader med chans till förlängning eller överrekrytering.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bonnier Business Medias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bonnier Business Media.

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att arbeta med ekonomiadministration där du hanterar inkommande och utgående fakturor samt orderadministration. Du tillhör ett team på två personer där ni stöttar varandra i dagligt arbete.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera och kontera leverantörsfakturor där du säkerställer att de bokförs på rätt kostnadsställen.
 • Arbeta med orderhantering samt fakturering och kreditering. Här har du mycket kontakt med Bonnier Business Medias säljare och säkerställer att ordrar är rätt registrerade innan de skickas vidare för fakturering.
Du har en viktig intern servicefunktion mot både sälj- och ekonomiavdelningen där du hjälper till vid problem eller systemfrågor.

Tjänsten passar dig som har erfarenhet av ekonomiadministration sedan tidigare och som snabbt kan komma in i nya arbetssätt och rutiner.

Vi söker dig som
 • Har minst gymnasieexamen eller likvärdig utbildning.
 • Har erfarenhet av ekonomiadministration såsom fakturahantering och kontering då det är viktigt att du har goda kunskaper inom ekonomiflödet.
 • Har god systemförståelse där du snabbt lär dig nya system, har du erfarenhet från Agresso är det meriterande.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska
Som person har du förmågan att snabbt lära dig nya arbetsuppgifter och du kan självgående driva ditt arbete framåt. Du är noggrann och arbetar strukturerat för att säkerställa att du levererar utifrån satta deadlines och förväntningar. Då du kommer tillhöra ett team där ni arbetar tätt tillsammans är du vidare lyhörd och arbetar för ett gott samarbete där du hjälper dina kollegor med arbetsuppgifter, högt som lågt.

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt
 • Omfattning: 80 - 100 % minst 6 månader med chans till förlängning eller överrekrytering.
 • Placering: St Eriksplan
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget

Bonnier Business Media ingår i Bonnierkoncernen och är ett dotterbolag inom Bonnier Business Press. Bonnier Business Medias mission är att hjälpa beslutsfattare i olika branscher att fatta bättre affärs-och verksamhetsbeslut genom att ge dem relevant kunskap och information, skapa spännande mötesplatser och granska deras verksamheter.

Bonnier Business Media tillhandahåller produkter som t ex Veckans Affärer, Dagens Medicin, Aktuell Hållbarhet och Resumé. Idag har man omkring 140 anställda och omsätter ca 200 miljoner kronor.

Kontoret ligger vid St Eriksplan i Bonnierhuset där du arbetar i ett öppet kontorslandskap med många kontaktytor. Du tillhör en föränderlig och dynamisk organisation med framåtanda!