Ekonomi-/löneassistent med erfarenhet av Byggavtalet

Om jobbet

Välkommen till Jobzone! Ett företag som kännetecknas av teamkänsla, engagemang och viljan att alltid göra det lilla extra för både kunder och kollegor.

Jobzone är ett av nordens största bemanningsföretag med kontor i Norge och Sverige. Till vårt Svenska huvudkontor beläget i Stockholm - Globen söker vi en duktig ekonomi-/löneassistent som ska bli en del av vår ekonomiavdelning.

Vad vill vi att du ska kunna?

Vi expanderar stort inom byggbranschen och din huvudsakliga uppgift kommer att bli att administrera löner inom det segmentet. Därför är det ett krav att du tidigare arbetat med löner inom bygg och kan Byggavtalet. Utöver det kommer du jobba med sedvanliga sysslor som exempelvis kund- och leverantörsreskontra. Vi arbetar i Hogia Lön + och Intelliplan, så kan du dessa system är det starkt meriterande.

Vem är du?

Vi letar efter dig som är prestigelös, serviceinriktad och tålmodig. Du är bekväm med de arbetstoppar som förekommer i tjänsten och hanterar stress på ett bra sätt. Vid lugnare perioder är du proaktiv och kan planera ditt arbete på ett bra sätt.

Du är positiv som person. Vi är ett gäng med mycket humor och arbetsglädje, och det är högt i tak. Att hjälpa varandra där det behövs ser vi alla som en självklarhet!

Det här är en roll att växa i och vi vill satsa på dig, så vi vill att du ser långsiktigt på tjänsten.

Villkor

Tjänsten är på heltid, dagtid. Vi tillämpar flextid samt 6 månader provanställning.

Tycker du att det här låter som ett jobb för dig? Sök redan idag då vi löpande kommer gå igenom ansökningarna. Tjänsten skall tillsättas senast 1/3 -2017, men gärna tidigare om vi hittar rätt person.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Jobzone grundades 2002 och är idag ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Genom våra 50 kontor i Sverige och Norge personalförstärker vi över 2000 kunder per år i olika branscher och befattningar.

Jobzones målsättning är att skapa framgång för individer och organisationer, och vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare! Vår kultur är välkomnande och vi har ett stort engagemang med höga ambitioner.

Självklart är vi auktoriserade, har kollektivavtal, försäkringar, förmåner med mera. Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone och våra kunder


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var