Ekonom till Skirner AB i City

Brightby · Ekonomi · 17 jan

Om jobbet

Skirner AB är huvudägare i Sweco AB och Besqab. Bolaget äger även en kommersiell fastighet i centrala Stockholm och är delägare i ett flertal onoterade bolag. Vi sitter tillsammans med ledningarna för POD Investment, Lotorp Group och Sparbössan Fastigheter m.fl.

Brigthtby söker nu för kunds räkning en positiv och självständig Ekonomiassistent/kontorsvärdinna. Kontoret ligger i egen fastighet i centrala Stockholm och sitter tillsammans med andra ägar- och fastighetsförvaltningsbolag. På kontoret sitter sammantaget 15 personer och du välkomnas in i en trevlig och familjär stämning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående där du initialt kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby för att efter ca 6 månader övergå i en anställning hos vår kund.

Tjänstebeskrivning

I rollen som Ekonomiassistent/kontorsvärdinna kommer du tillsammans med CFO att utgöra ekonomifunktionen hos Skirner. Du kommer att ansvara för den löpande bokföringen, momshantering, utläggsredovisning och avstämningar. Du kommer även att arbeta med periodiska bokslut och årsbokslut och vara behjälplig i dessa. Utöver detta kommer du att vara våningsplanets kontorsvärdinna med uppdrag att sköta kontoret för alla våra hyresgäster. I arbetsuppgifterna ingår inköp av kontorsmaterial, ansvar för it/tele/webbsida, drift av konferensrum & kök, telefonsvar, mottagande av och inköp till gäster m.m.

Detta är tjänsten för dig som har en ekonomisk förståelse samt har tidigare erfarenhet av arbete i rollen som ekonomiassistent/kontorsvärdinna. I denna tjänst får du möjlighet att ta ett brett ansvar och hjälpa till där det behövs.

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll sedan tidigare, du har tidigare erfarenhet av arbete med löpande ekonomisk redovisning. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vidare har du goda datorkunskaper och tidigare arbetat i Excel.

Som person är du positiv och serviceinriktad, du har lätt för att samarbeta och se vad som behövs göras. Du har ett ordningsamt och strukturerat arbetssätt och du tycker om att arbeta med människor. Liksom dina kollegor är du glad, ärlig och prestigelös.

Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor rörande tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Lisbeth Ahnström på telefon 072-010 35 09 eller via mail lisbeth.ahnstrom@brightby.se.

Om Brightby

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning oss.

Inlägget Ekonom till Skirner AB i City dök först upp på Brightby AB.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.