Ekonom till Loomis

Loomis Sverige AB · Ekonomi · 24 dec

Om jobbet

Söker du nytt jobb som ekonom? Till Loomis söker vi nu en ekonom för jobb inom leverantöreskontra.

Vi söker en driven och erfaren ekonom inom leverantörsreskontra som trivs i högt tempo och vill vara en del av ett spännande företag i Stockholm. Intresserad? Sök idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer i denna roll ha ett övergripande ansvar för leverantörsreskontrafunktionen där daglig kontakt med våra platskontor ingår. Du kommer att få arbeta med förbättringar och effektiviseringar i den vardagliga verksamheten då vi jobbar med att anpassa vårt arbete efter vårt nya affärssystem IFS. Loomis strävar efter att fortsätta vara en attraktiv arbetsgivare som utvecklas.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer i denna roll ha ett övergripande ansvar för leverantörsreskontrafunktionen. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
  • Scanning- och verifiering av leverantörsfakturor
  • Attesthantering
  • Leverantörsbetalningar
  • Avstämningar
  • Rapportering
  • Förbättrings- och effektivitetsarbete
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i ett glatt och drivet team på ekonomiavdelningen som samverkar med många av våra kollegor i organisationen.Vi sitter just nu i Solna och kommer till sommaren att flytta till nya lokaler i Rotebro.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet av leverantörsreskontra. Vi ser gärna att du har en ekonomiutbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Erfarenheter av affärssystemet IFS är meriterande och det är ett krav på god vana av Excel och Word.

Arbetsuppgifterna är varierande och det krävs därför att du är flexibel, stresstålig och trivs med högt tempo. Du ska vara självgående men samtidigt förstå värdet av samarbete och teamkänsla. Det krävs att du har förmågan att hugga i där det behövs.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta

Ring Helena Björk, 0709-513569

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.