Ekonom till fastighetsbolag i Södertälje

Poolia Ekonomi · Ekonomi · 10 jan

Om jobbet

Söker du en ny utmaning som ekonom? Trivs du i en varierande tjänst som innefattar både redovisning, analys och kundkontakter? Då kan det här konsultuppdraget vara något för dig!

Poolia Ekonomi söker nu för kunds räkning en ekonom för konsultuppdrag hos vår kund i Södertälje. Uppdraget är tänkt att starta i mitten av januari och väntas löpa åtminstone till sista april.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I tjänsten som ekonom ingår att självständigt göra bokslut och övrig ekonomihantering för ett antal bostadsrättsföreningar. I detta arbete ingår i huvudsak:
  • Sköta den löpande bokföringen, reskontror och handkassa o Stort fokus på bokslut
  • Vara bollplank i ekonomiska frågor avseende redovisning o Delta i olika projekt kring systembyte
Utbildning/erfarenhet

Vi söker i första hand dig som har praktisk erfarenhet av helheten inom ekonomi, är kunnig inom redovisning och kan göra egna bokslut i mindre verksamheter. Har du erfarenhet från brf-ekonomi ser vi detta som ett plus. Du har relevant utbildning inom ekonomi/redovisning, gärna eftergymnasial. Som person söker vi dig som är:

o Kvalitetsmedveten, noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard, samt lägger ned stor vikt vid att leva upp till dessa o Tydlig i din kommunikation, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Påminner och följer upp o Flexibel, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheterna i förändringar o Självgående, tar ansvar för din uppgift. Strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare o Samarbetsförmåga, arbetar bra tillsammans med andra människor. Relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.