Ekonom med redovisningskunskaper sökes till Riksbyggen!

Academic Work · Ekonomi · 9 jan

Om jobbet

Är du en ekonom med redovisningskunskaper som är redo att spetsa till ditt CV ytterligare? Har du ett intresse för fastighetsbranschen och vill tillhöra en av de stora spelarna på marknaden? Då kan denna tjänst vara något för dig! Ta chansen och bli Riksbyggens nästa förvaltningsekonom och bli en av deras 2300 medarbetare som erbjuds möjligheter till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Riksbyggens räkning en förvaltningsekonom till deras kontor i Hammarby Sjöstad i Stockholm. Tjänsten är ett vikariat om tre månader med chans till förlängning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Riksbyggens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Riksbyggen.

Arbetsuppgifter

Som förvaltningsekonom på Riksbyggen arbetar du i en rådgivande roll med många kundkontakter och i nära samarbete med kollegor som är kopplade till kunden på olika vis. Du driver verksamheten och affärerna framåt genom gott affärsmannaskap och en tro på långsiktiga affärsrelationer.
Du har det övergripande ansvaret för den ekonomiska förvaltningen hos ett antal kunder och ansvarar bl.a. för:
  • Upprättande av budget, prognoser och bokslut
  • Låneupphandlingar, likviditetsbudget och övrig finansiell planering
  • Löpande bokföring och hantering av elektroniska leverantörsfakturor
  • Presentation av bokslut och budget
  • Ekonomisk rådgivning
Vi söker dig som

Vi söker dig som har studerat ekonomi på eftergymnasial nivå eller annan utbildning som kan klassificeras som likvärdig.

* Du har arbetat 1-2 år med redovisning och/eller bokslutsarbete

Det är meriterande om du har erfarenheter från fastighetsförvaltning.

Som person är du en självgående doer som ser var din kompetens behövs allra mest och inte sitter och väntar på att bli tilldelad arbetsuppgifter. Ditt arbete genomsyras av nyckelord som noggrannhet och kvalité samt så förstår du värdet i att arbeta lika strukturerat som effektivt. Vidare är du som person intresserad av kundkontakter och har förmågan att se och möta kunders behov samt att agera professionellt och kundorienterat. Det är viktigt att du har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog och att kunna informera på ett tydligt sätt. För att bli framgångsrik i rollen ser vi också att du är stresstålig och trygg i din egen kompetens samt är en trevlig och glad person med en positiv framtoning.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid tre månader, med chans till förlängning.
  • Placering: Hammarby Sjöstad, Stockholm
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 jan

Om företaget

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer med bostadsrätt. De är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Deras verksamhet finns över hela landet och idag är de ca 2300 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. För mer information vänligen besök deras hemsida www.riksbyggen.se