Ekonom inom projekt och leverantörsreskontra

Om jobbet

För ett konsultuppdrag med start omgående hos vår kund söker vi nu en ekonom med erfarenhet av SAP. Företaget finns i närmare 200 länder och har ca 5 000 medarbetare i Sverige. För detta uppdrag kommer du att tillhöra ett kontor i Upplands Väsby.

Arbetsbeskrivning
Vår kund söker nu en ekonommed start så snart som möjligt - gärna omgående. Tjänsten innehåller såväl analys som löpande arbetsuppgifter som fakturahantering. Du kommer att arbeta mot serviceavdelningen med redovisning och resultat av serviceprojekt samt en del mindre projekt. På avdelningen arbetar 5 ekonomer med olika uppgifter varför arbetet sker självständigt men såklart vid behov med stöd av kollegor. Vår kund arbetar med SAP som system och för att du snabbt ska kunna komma in i arbetet så är det ett krav att du har tidigare erfarenhet av SAP.

Du kommer bli anställd som konsult via Placera Personal under 6 månader, därefter finns för rätt person stora möjligheter att anställningen går över till vårt trevliga kundföretag.

Kvalifikationer
  • Minst 3 års erfarenhet av ekonomiarbete
  • Du har en eftergymnasial utbildning, exempelvis KY/YH
  • Du har goda kunskaper i SAP
  • Du har goda kunskaper i Excel
  • Du är självständig i ditt arbete
Personliga egenskaper
För att passa i den här tjänsten krävs det att du är noggrann, att du har administrativ förmåga samt att du klarar av att driva och leda ditt egna arbete på ett självständigt sätt. Vi letar också efter en person med stark drivkraft och som tycker att det är roligt att ha ett varierande ekonomiarbete där både analys och löpande uppgifter ingår.

Passar det in på dig? Sök tjänsten redan idag då intervjuer och urval sker löpande!

Sökord: projektekonom, leverantörsreskontra, ekonom, projekt, SAP
Jobbfakta
Ort
Upplands Väsby
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Kontakt

Ring Klara Eidhagen, 08-586 22 716

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 nov

Om företaget

Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.