EKONOM FÖR FRAMTIDA UPPDRAG!

JobBusters · Ekonomi · 13 jan

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vi på JobBusters söker såväl juniora som seniora ekonomer för framtida uppdrag. Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag, men vanligt förekommande uppgifter är exempelvis redovisning, budgetering, bokföring, fakturering, ekonomiska analyser, finansförvaltning eller kreditgivning. Kravet på arbetslivserfarenhet varierar beroende på uppdrag, men vi ser gärna att du har erfarenhet av något av ovanstående sedan tidigare alternativt har en högskoleexamen inom ekonomi/finans.

Vi söker både dig som är specialiserad inom något område och har arbetat som controller, redovisningsekonom, ekonomiassistent samt dig som har en bredare erfarenhet och förståelse för yrket. Det är även meriterande om du har kunskap i något affärssystem såsom SAP, Visma, Hogia, Fortnox eller Agresso.

Är du redo för nya utmaningar inom ekonomi och är intresserad av att höra mer om olika uppdrag som vi har hos våra kunder - gör en intresseanmälan genom att skicka in din CV så hör vi av oss när passande uppdrag dyker upp!

Företagspresentation

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Arbetsplatsen är belagd i Stockholms Län.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är noggrann samt tycker om struktur och ordning. Du har ett öga för detaljer och siffror. Du trivs både med att arbeta i team och självständigt. Vi ser gärna att du trivs med att ha många bollar i luften och att du är flexibel i ditt arbete.

Lön

Fast lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos någon av våra spännande kunder. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då vi kontaktar kandidater löpande.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Kontakt

Ring Amanda Franell, 08-525 240 22

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 jan

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var